Jobbet Snickare/Montör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
41 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du praktiskt lagd och gillar att arbeta med kroppen? VI söker nu fler medarbetare till vår kund i Göteborg. Vi är intresserade av dig som har erfarenhet från bygg/snickeri, el, vvs eller plattsättning. Välkommen!

Information om uppdraget:

Vår kund bygger och renoverar villor och är i behov av mer personal då de växer och expanderar. Det finns möjligheter att arbeta som snickare, kakelsättare elektriker, golvläggare, målare och plåtslagare. Vi söker också dig som vill montera kök eller arbeta med vvs. Det viktiga är att du är praktiskt lagd och gillar att arbeta med kroppen.

Som montör blir du inledningsvis upplärd på en station, på sikt får du utvecklas och testa nya saker. Det är meriterande om du tidigare arbetat som snickare, elektriker eller med vvs. Kanske är du bara någon som gillar att arbeta fysiskt och har god vana av att renovera och fixa hemma!

Arbetstider dagtid, 7-16.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker främst dig som har utbildning eller erfarenhet inom bygg, VVS, el, golvläggning eller måleri, men det är ej ett krav på utbildning. Det är ett fysiskt arbete varför det är viktigt att du är i god fysisk form och tar hand om dig själv. Vi söker personer som är noggranna och hela tiden tänker på kvalité. Det är viktigt att du ser helheten och förstår att du är del av ett team. Att arbeta i denna typ av produktion ställer krav på att alla arbetar efter samma tempo.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna komma att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidater, så om detta låter intressant rekommenderar vi dig att söka direkt!

Tänk på att utförligt beskriva tidigare erfarenheter - det ökar dina chanser i urvalsprocessen.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41290

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Lagermedarbetare Partille Menigo
Resemontör inriktning på tunga lyft Göteborg FMR - Din HR-Partner
Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Göteborg Eventpersonal i Sverige AB
Produktionspersonal sökes på heltid! Göteborg StudentConsulting
Städare till Göteborg med omnejd Göteborg Hemfrid i Sverige AB
Lagermedarbetare 50% Göteborg Elgiganten AB
Har du B kort? Vi söker en rangerare! Göteborg Aditro Logistics
SÄLJARE GÖTEBORGSREGIONEN Göteborg Smekab Citylife

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Bygg - el - snickeri - målare - vvs - Göteborg).