Jobbet Snickare/ Blockspikare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu för kunds räkning snickare för arbete som blockspikare. Vi söker därför efter personer att visstidsanställa i januari.Vi söker dig som: Har en utbildning eller erfarenhet, gärna flerårig från husproduktion eller byggnation. Genom ett stort engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa våra mål. Ditt engagemang smittar av sig på dina kollegor.

Din profil
Vi ser gärna att du har: -Tidigare kunskap från hustillverkning/byggnation -Kunskap inom ritningsläsning. -Erfarenhet av maskiner och utrustning. -God insyn i kvalitetsarbete. Att vara lyhörd, positiv och samarbetsvillig är viktiga punkter för att tillsammans leverera hus av toppkvalité och ge kunderna ett hem de längtat efter .Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med stor kompetens.

Om företaget
Kunden är ett t växande och lönsamt företag med entreprenörsanda och stora ambitioner för framtiden. Företaget har korta beslutsvägar, många nöjda kunder, trevliga medarbetare och jobbar på en spännande marknad med många möjligheter.Låter detta intressant för dig?

Om oss
Som konsult hos oss på Rätt Bemanning & Rekrytering är du en viktig del av vår verksamhet och vårt ansikte utåt hos kunden. Vi finns alltid nära våra konsulter; är tillgängliga och lyhörda. Vi är noga med att våra konsulter känner sig sedda och hörda. Vi vill att du ska trivas både hos oss och på din arbetsplats. Vi som arbetar på Rätt Bemanning & Rekrytering har själva varit verksamma, ofta i ledande befattning, i de områden vi arbetar inom. Vår specialistkompetens i kombination med många års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får Rätt person med Rätt kvalitet på Rätt plats, oavsett om det gäller bemanning eller rekrytering, inom såväl privat som offentlig sektor.

Referens

90

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till