Jobbet Smed/ metallarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Smed/ metallarbetare publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är allmänt händig och har branscherfarenhet för att självständigt kunna arbeta med tillverknings- och monteringsarbete i verksamhetens varierande smidesuppdrag. Du och dina kollegor arbetar och utgår från vår smedja på Augustenborgsgatan, men är ofta ute i Malmö stad på varierande uppdrag för att utföra olika beställningar.

I dina arbetsuppgifter ingår tillverkning, underhåll, plåtslageri, montering och reparationsarbete i varierande smidesuppdrag. Du ger service till och har nära kontakt med kunden vid olika design- och specialuppdrag. Du behärskar ritningsläsning och kan omsätta beställarens skisser och ritningar till produkter. Våra kunder är till största del Gatukontoret och avdelningen stadsfastigheter. Som erfaren smed förväntas du behärska materialkvalitet och göra val av, utföra och säkerställa olika svetsmetoder med mig, tig och pinne.

Vi tillverkar t ex smidesdekorationer till Malmö stads uterum såsom blomsterkorgar staket och entréer, spångar/broar/trappor/gångjärn galler och belysningsarmaturer.


Kvalifikationer

Vi vill att du har yrkesinriktad gymnasieutbildning inom plåt och svets eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Har du dessutom en KY-utbildning med inriktning mot smide, utbildning i heta arbeten samt säkerhet på väg är det meriterande.

Vi söker dig som kan läsa ritningar och utföra olika svetsmetoder med mig, tig och pinne samt har minst två års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser det meriterande om du har längre erfarenhet inom yrket.

B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav i tjänsten liksom grundläggande kunskaper i svenska, så väl i tal som skrift.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är kreativ och intresserad av att hitta nya lösningar och infallsvinklar till våra kunder. Att självständigt kunna planera dina uppdrag och hålla dig till utsatta tidsplaner är också av stor betydelse. För dig är det viktigt med bra kundkontakter och att hålla en hög kvalitet. Du är noggrann och gillar att samarbeta med människor med olika bakgrund och erfarenheter.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid.  Beredskap kan förekomma.

Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse

Tidsbegränsat till:  Tidsbegränsad anställning, 1 år.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-07

Referensnummer: 2018-KT-85

Kontaktpersoner
  • Lars Schildt
  • Sektionschef
  • 040-341532
  • Anders Killander
  • Arbetsförman
  • 040-341522

Fackliga företrädare
  • Peter Persson
  • Kommunal
  • 010 – 442 79 54

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

2018-KT-85

Liknande jobb

Transportkoordinator till Yara Malmö Academic Work
Vi söker lärare till Sfi! Malmö Malmö Stad
Drupalutvecklare till Axis.com Lund Axis Communications
Säljare hushåll - Elgiganten Hässleholm Hässleholm Elgiganten AB
Kassapersonal Elgiganten Hässleholm Elgiganten AB
Lärare i Engelska Malmö Malmö Stad
Full-stack .NET Developer - Malmo Malmö Nigel Frank International
Mjukvaruutvecklare i .NET Lund Nigel Frank International
Account Manager till Xllnc Advise Recruitment AB Malmö Xllnc advice recruitment AB
INFOTAINMENT WIZARD TO KOENIGSEGG Ängelholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till