Jobbet Smart Meter Operators & Dispatchers har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Smart Meter Operators & Dispatchers publicerad av e.on

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Framtidens mätsystem, där kunderna får större möjlighet att påverka sin elanvändning håller på att ta form. Vi bygger därför en helt ny organisation inom E.ON för att sätta upp och driva nästa generations smarta mätsystem.  Framtidens mätare bidrar till att vi kan ansluta en högre andel förnyelsebar energi till vårt elnät. Tillsammans arbetar vi för att nå vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025.

Teamet består idag av 4 medarbetare och nu förstärker vi med ytterliga 4 stycken som kommer ha lite olika ansvarsområden. Rollerna innebär kontakt med systemleverantör, interna och externa användare samt att vara aktiv och till viss del ägare av utveckling och förändringsarbete som görs i systemet. Nästa generation av smarta mätare kommer att byggas ut under perioden 2020-2024 och teamet kommer successivt utökas i takt med utbyggnaden.  

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Skapa mätrelaterade fältärenden
  • Övervakning och uppföljning av fältärenden
  • Daglig kommunikation med fältoperatörerna
  • Övervakning och uppföljning av mätdatainsamling
  • Säkerställa funktion i mätsystemet
  • Ansvara för att data från mätaren är tekniskt korrekt
  • Se till att våra kundupplevelser är den bästa möjliga

För att du ska ha rätt förutsättningar tror vi att du har någon form av teknisk utbildning och eventuellt systemkunskap gällande IT-system. Kanske har du också erfarenhet av mätsystem och att utveckla och förbättra rutiner.

Kulturen på avdelningen är prestigelös, stöttade och glädjefylld och formas av ett ledarskap som uppmuntrar till en öppen kommunikation och diskussioner som leder till förbättringar. Vi tror därför att du är lösningsorientad, samarbetsvillig, analytisk och ser fram emot att bygga den här organisationen med oss!

Välkommen med din ansökan redan idag då vi behandlar ansökningar löpande, dock senast 25 juni.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:
Daniel Parenmark, +46 730917128
André Maca Branting, +46 702 925219

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Unionen: Lars-Inge Gustavsson , +46 73 0499876
Akademikerna: Malin Johansson, +46 705 240210
Ledarna: Michael Andersson, +46 705 250129
SEKO: Mats Lundberg, +46 730 499778


Referens

98923

Om företaget

Här förnyar vi Sverige
Ett bultande hästhjärta, passion för cykling eller simning i blodet? Eller är din grej mer ett seriemaraton från soffan? Hos oss finns människor med alla möjliga olika intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegerna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv.

Det är då vi berikar varandra som mest.

På E.ON är alla lika olika, men vi har samtidigt en sak gemensamt: vi brinner för vårt mål - att ställa om till 100 % förnybar och återvunnen energi senast till år 2025. Det är ingen liten ambition, och för att vi ska kunna nå dit krävs människor som vill vara med och göra skillnad och bryta ny mark tillsammans. Som till exempel Marianne på bilden, som inte bara älskar ridning och hästar utan dessutom är en av pionjärerna inom förnybar fjärrvärme.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss och vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad? Möt Marianne och några av oss andra här!

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till