Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Slipare till Alfa Laval i Eskilstuna jobb i Eskilstuna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Slipare till Alfa Laval i Eskilstuna på Randstad AB

Slipare till Alfa Laval i Eskilstuna

Randstad AB Eskilstuna, Södermanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Trivs du med varierande arbetsuppgifter och har ett stort intresse för verkstadsarbete? Drivs du av att se tydliga resultat av det arbete du utför? Alfa Laval fortsätter nu sin expansionsresa och behöver förstärka med ytterligare slipare till sin produktion. 

Randstad söker nu dig som har erfarenhet av slipning i verkstadsmiljö och vi ser gärna att du har slipat i rostfritt material tidigare. Du gillar att jobba fysiskt och har förmågan att arbeta självständigt och resultatinriktat. 

Alfa Laval Tumba AB, Manufacturing Eskilstuna är ett produktions- och produktionstekniskt centrum för separatortillverkning och levererar separatorer, nyckelkomponenter och reservdelar till hela världen. Kärnkompetensen är skärande bearbetning i rostfritt stål. 

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. ansvarsområde.

I verkstadsmiljö jobbar du under stort eget ansvar med avancerad slipning av rostfria produktdetaljer i varierande format och geometrier. Arbete innefattar att självständigt efter ritningsunderlag och muntliga/skriftliga instruktioner, hantera olika typer av slipmaskiner och slipmaterial för att uppnå kundkrav på ett stort sortiment av produkter. Du är lyhörd och har känsla för kvalitet. 

Dina arbetsuppgifter innebär att hantera riggningar, varierande slipprocesser med tillhörande mät- och metodarbete. Arbetet är hantverksmässigt vilket ställer krav på noggrannhet, ett gott öga för kvalitet och en känsla för materialet. Arbetet är fysiskt krävande. I rollen arbetar du tillsammans med andra i ett team men arbetet utförs till största del självständigt. Mindre svetslagningar sker av dig i samband med slipprocessen. Truckkörning förekommer. arbetstider.

 heltid, skiftarbete med goda möjligheter till övertag av kund 


kvalifikationer.

  • Du är i god fysisk form och trivs att arbeta med kroppen.
  • Meriterande är att ha tidigare erfarenhet av slipning och gärna svetsning.
  • Du har en känsla för hantverksarbete
  • Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av självständigt industri- eller verkstadsarbete med vilja att vidareutvecklas.
  • Trivs att arbeta tillsammans i ett team.
  • Ritningsläsning.
  • Erfarenhet av både enstycks- och fåstycks tillverkning. 
  • Truckkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 
ansökan.

2021-11-01 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Åsa Malmqvist, [ Email address blocked ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201362242