Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skyltstället söker franchisetagare till Växjö jobb i Växjö på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Skyltstället söker franchisetagare till Växjö på Poolia

Skyltstället söker franchisetagare till Växjö

Poolia Växjö, Kronobergs län Heltid

Är du en B2B-säljare som har erfarenhet av att driva bolag eller har du alltid drömt om att driva eget? Vill du jobba med relationsförsäljning mot uppskattade produkter och tjänster där du har fria tyglar i hur du bedriver din verksamhet samtidigt som du får det stöd du behöver av en central organisation? Skyltstället söker nu en franchisetagare till Växjö! Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Du får genom ett franchisekoncept möjligheten att starta upp en egen verksamhet för Skyltstället. Med dig har du etablerade och uppskattade produkter/tjänster där du arbetar med hela kundupplevelsen från försäljning till installation och kundsupport. Licenskostnaden ger dig rätt till all försäljning i ditt distrikt, till såväl nya som befintliga kunder.

Du kommer att arbeta proaktivt med att söka upp nya kunder och sälja in företagets produkter och tjänster men också skapa relation med befintliga kunder och ta hand om inkommande leads. Du är ansvarig för hela försäljningsprocessen från beställning till installation.

I rollen finns ett stort ansvar och frihet där du själv bestämmer hur du vill nå dina mål. Under din första tid som franchisetagare får du en gedigen introduktion via Skyltstället samt de utbildningar och verktyg du behöver för att lyckas i din nya roll. Den centrala organisationen finns sedan kvar som löpande stöttning när du etablerar och utvecklar ditt företag.

Vem är du?
Krav för rollen
•   B-körkort
•   Genuint intresse för proaktiv B2B-försäljning och en vilja att driva eget företag
•   Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning med fokus på relationsförsäljning är meriterande
•   Tidigare erfarenhet av att driva eget företag
•   Du är lösningsorienterad och ser snabbt vad du behöver göra när du står inför en utmaning
•   Du behöver inte ha en teknisk bakgrund men du behöver vara en lättlärd person med en vilja att lära dig de kunskaper som krävs för att lyckas i rollen

Om verksamheten
Skyltstället är skyltbranschens starkast växande kedja. Fördelarna för dig att ansluta till Skyltstället är enorma. Som franchisetagare säljer du alla typer av skyltprodukter till alla typer av företag. De gör att du har en bred säljportfölj med högkvalitativa skyltprodukter till mycket fördelaktiga priser. Allt detta för att du skall ta stora marknadsandelar i din region. Har du höga ambitioner och brukar genomföra det du vill? Då har du de grundläggande förutsättningarna för att lyckas som egen företagare hos oss. Ta chansen och bli en del av Skyltstället! Läs mer om vår historia på vår hemsida [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60608