Jobbet Skolsköterska / Barnsjuksköterska / Distriktsjuksköterska har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Skolsköterska / Barnsjuksköterska / Distriktsjuksköterska publicerad av Bravura

Full-Time
Linköping

Arbetsbeskrivning

Är du skolsköterska och trivs att arbeta varierat? Klappar ditt hjärta för ungdomar och vill du bli en del av ett engagerat team? Då har vi nästa jobb för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos skolan samt erbjuds du en förmånlig lön. Tjänsten är kombinerad på 50 % i Norrköping och 50 % i Linköping.

Om företaget

Vi berättar mer om skolan under intervjun!

Arbetsuppgifter

I rollen som skolsköterska arbetar du primärt med hälsofrämjande och förebyggande arbete mot eleverna. Du utför hälsokontroller, vaccinationer och enklare omplåstring samt tar emot spontana besök från elever för samtal och stöd i olika frågor. Du har ett nära samarbete med kollegor där ni tillsammans fokuserar på att stödja elevens utveckling mot utbildningens mål. Vidare bidrar du till att utveckla skolans elevhälsoarbete.

Formella krav

• Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktsjuksköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska • Tidigare arbetslivserfarenhet inom motsvarade arbetat (meriterande) • Erfarenhet av dokumentationssystem (meriterande) • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift I rollen arbetar du tätt ihop med dina kollegor, därav är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra samt ser alltid till elevens bästa och är mån om att skapa trygga relationer. Du tar dig tid att lyssna på andra och skapar förtroende hos de du arbetar med. Du är duktig på att muntligen uttrycka dig och har lätt för att anpassa din kommunikation efter person samt situation. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående Plats: Norrköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: sjuksköterska, skolsköterska, barnsjuksköterska, distriktsjuksköterska, Norrköping, tillsvidare, deltid

Referens

2872801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till