Jobbet Skoladministratör till Holmaskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Skoladministratör till Holmaskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Då området Holma är en spännande mötesplats för många olika kulturer och modersmål, kommer du med din positiva grundsyn och ditt öppna bemötande att trivas hos oss. Eftersom du gillar att ha många bollar i luften, är serviceinriktad och lösningsfokuserad, erbjuds du nu ett spännande arbete som skoladministratör hos oss.
På Holmaskolan finns trevlig och engagerad personal som arbetar tillsammans för elevernas bästa. Hos oss blir du en viktig medarbetare.


Arbetsuppgifter

Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till skolledare inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration. Skoladministratören är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med besökare, elever, föräldrar, myndighetspersoner osv. Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan och genomför allmänt förekommande kontorsgöromål. Administration i förekommande IT-system ingår i uppdraget.
I din roll som skoladministratör hos oss har du överblick över elever, personal, scheman, fakturor och andra uppgifter som ingår i skolans administrativa årshjul. En uppgift är att vara ansvarig för vikarieanskaffning och omfördelning av personal vid frånvaro.


Kvalifikationer

För uppdraget krävs det att du har en fullföljd gymnasieutbildning eller motsvarande. Har du en utbildning inom det administrativa området, gärna kopplad till ekonomi eller IKT, ser vi det som meriterande.
Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter krävs. Erfarenhet av administrativt arbete på skola eller kommunal verksamhet är meriterande.
God vana av att arbeta i IT-system.
Du behöver vara serviceinriktad, stresstålig, strukturerad, effektiv samt skicklig i att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde: Tillträde 2020-12-02

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-09-25

Referensnummer: A901111

Kontaktpersoner
  • Ingrid Olsson
  • Rektor
  • 040-343150, 0733-461938
  • Sabina Larsson
  • Administrativ chef
  • 0708-254588

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

A901111

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till