Jobbet Skoladministratör till Hermodsdalsskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Skoladministratör till Hermodsdalsskolan publicerad av Malmö Stad

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Malmö
21 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Hermodsdalsskolan är en F-9-skola med ca 520 elever. Fritidsverksamheten har 180 barn. Skolan arbetar för goda relationer mellan vuxna, barn och vårdnadshavare. Lektionerna har en tydlig struktur däralla lärare arbetar med samma modell. Fritidsverksamheten står för god pedagogisk miljö och utgår ifrån barnens intresse och nyfikenhet. Vi utgår från ett heldagsperspektiv.

Hermodsdalsskolan deltar sedan HT16 i Malmö Högskolas försöksverksamhet med övningsskolor och övningsförskolor. Försöksverksamheten syftar till att höja kvaliteten i lärarutbildningen och därmed stärka studentens professionsutveckling genom fördjupad samverkan mellan högskola och övningsskola. Försöksverksamheten syftar till ett ökat samarbete mellan handledare, student och VFU-lärare.

Hermodsdalsskolan är en 1-1 skola där datorn l används som pedagogiskt hjälpmedel och administrativt stöd i det dagliga arbetet. Lärare och elever är bekväma med olika IT-baserade hjälpmedel i undervisningen och de använder bland annat infocenter och Goggles alla verktyg dagligen i verksamheten. Hermodsdalsskolan har IT-TeachMeet fem eller sex tillfällen per år där all pedagogisk personal får chansen att visa upp goda exempel från verksamheten.


Arbetsuppgifter

Hermodsdalsskolan söker nu en skoladministratör!

I ditt uppdrag kommer du att arbeta brett med alla skolans administrativa uppgifter. I detta ingår bland annat bokning av vikarier i vikariebanken, beställningar och betygshantering. En viktig del av uppdraget är också att vara ansiktet utåt och ta emot de besökare som kommer till skolan. Du kommer att arbeta ensam i denna roll på skolan.


Kvalifikationer

Det är ett krav att du har en avslutad gymnasieutbildning samt ett plus om du dessutom har högskoleutbildning inom det administrativa området. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter inom skolan. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

God datorvana är ett krav. Tidigare erfarenhet av IT-stöd/program som Extens, Aditros Personec P, Raindance, Platina, officepaket m. fl. är meriterande.

För att passa för uppdraget är det viktigt att du är strukturerad, organiserad och har god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss också att du har ett trevligt och professionellt bemötande till alla du möter.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-22

Referensnummer: 171-18-0250

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Peter Nilsson
  • Vision
  • 0709-224566

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

171-18-0250

Liknande jobb

Receptionister och Administratörer Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Vi söker Receptionister för kommande uppdrag Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Assistent till reception Malmö Malmö Stad

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till