Jobbet Skoladministratör på halvtid sökes till Tygelsjöskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Skoladministratör på halvtid sökes till Tygelsjöskolan publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

På Tygelsjöskolan finns cirka 350 elever i årskurs F–3.

Vi arbetar mycket med att skapa en trygg skolmiljö, därför arbetar vi mycket med värdegrunden. Vi jobbar efter den demokratiska värdegrund som finns i våra styrdokument: jämställdhet, solidaritet med de svaga och utsatta, människolivets okränkbarhet, individens frihet och integritet och alla människors lika värde. Det ingår i vårt uppdrag att stötta barnen i deras sociala utveckling, att lära sig att hitta goda strategier, att kunna lösa konflikter och att hantera sina känslor.


Arbetsuppgifter

Som skoladministratör utgör du ett chefstöd till ledningen på Tygelsjöskolan inom områden som elev-, informations-, ekonomi- samt myndighetsadministration. Du är ansiktet utåt och tar dagligen emot besök, hjälper och vägleder elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner etc som kommer eller ringer till skolans reception i olika ärenden.

Du har huvudansvar för den interna servicen på skolan och är behjälplig i allmänt förekommande kontorsgöromål. Du stödjer genom att sköta beställningar och bokningar av olika slag samt formulerar och distribuerar inbjudningar och infoblad mm.

I uppdraget ingår också att hantera elevadministration, vilket bl a innebär att registrera in- och utskrivningar, placeringar, betyg och andra elevresultat mm.

Du har ansvar för posthantering, diarieföring, registrering, arkivering och kan vara behjälplig i lokal ärendehantering kopplat till myndighetsutövning. Detta kan innehålla arbetsuppgifter som framtagning av olika typer av underlag för statistik, förberedelser av utskick av olika slag mm.

Inom ekonomiområdet ingår bl att hantera fakturor, göra konteringar, inköp och beställningar via ekonomisystemet.

Som skoladministratör ingår även uppdrag som rektorsområdets chefsstöd när det gäller personaladministration kopplat till HR-systemet Personec P. Kort- tidsbemanning innehållande bl a anskaffning av vikarier och administration kring detsamma i befintligt IT-system kan också ingå i uppdraget.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning inom det administrativa området samt minst två års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.

Du kan hantera webben, har goda kunskaper i Officepaketet, dokumentation (allmänna och offentliga handlingar), diarieföring och har viss ekonomisk förståelse.

Erfarenhet av arbete med HR-stöd och kunskap kring IT-stöden Extens, Ekot, Platina, viss kännedom om upphandlingar samt att du känner till det regelverk som styr skolans arbete är meriterande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av att arbeta inom skolverksamhet samt i kommunal verksamhet.

Som person är du lyhörd och har god samarbetsförmåga och ett respektfullt bemötande. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån ett helhetsperspektiv.

Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och god IT-kompetens är en förutsättning.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid

Tillträde: Tillträde under augusti månad eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 50%.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-05

Referensnummer: 171-18-0279

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Visions avdelning
  • 040-304830

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd medarbetare i Malmö stad.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

171-18-0279

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till