Jobbet Skol- och IT administratör till Augustenborgsskolan & Rosenholmsskolans RO har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Skol- och IT administratör till Augustenborgsskolan & Rosenholmsskolans RO publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Augustenborgsskolan är en F-9 mångkulturell skola med ca 700 elever med tillhörande Rosenholmsskolan som är en F-3 skola med 100 elever.

Augustenborgsskolan har musikprofil och arbetar med ett pulsträngingsprojekt. Skolan har ett mediatek/bibliotek som vi är stolta över. Skolan är inne i ett förändringsarbete för att skapa varje elevs och medarbetares bästa skola.


Arbetsuppgifter

• I ditt uppdrag som Skol- och IT-administratör ingår att, i samarbete med andra medarbetare i grundskoleförvaltningen, stödja skolverksamheten så att vi skapar de bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget.

Du utgör ett nära stöd till skolledarna inom IT- myndighets -elev-, personal- och ekonomiadministration. I uppdraget ingår bland annat att:

•göra mindre felsökningar av elev/personaldatorer
• ta hand om drift/underhåll av InfoMentor
•utveckla och uppdatera skolans pedagogiska hemsida
•upphandla, underhålla och inventera skolans IT-utustning
•hantera vikarieanskaffning, arkivering, schemaläggning, fakturor och diarieföring

Du kommer att samarbeta med skoladministratör och IT-pedagog på skolorna och närmare knyta ihop olika system inom verksamheten. I ditt uppdrag har du också tillsammans med den andra skoladministratören en central och viktig roll i skolans expedition. Du är ansiktet utåt och tar dagligen emot besök, hjälper och vägleder elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner etc. som kommer eller ringer till skolans expedition i olika ärenden.


Kvalifikationer

Du som söker har minst 3-årig gymnasieutbilning eller motsvarande. Har du relevant eftergymnasial utbildning så är det meriterande. Du måste ha tidigare erfarenhet av komplexa IT-system. Vi ser det som meriterande om du har arbetat med följande program; Extens, Ekot, Platina, Skola24, InfoMentor, Officepaketet.

Du planerar arbetet i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt, sätter upp och håller deadlines. Vidare kan du sätta in detaljer i sammanhang och ser hur dessa hänger ihop till en helhet.

En hög serviceförmåga är ett måste. Du behöver kunna ha många bollar i luften samtidigt. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet kräver såväl samarbetsförmåga som att kunna arbeta självständigt. Arbetet kräver stor flexibilitet.

Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med inriktning skola och administration/IT.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Omfattning: Heltid, ca 50% av tjänsten är inriktad mot IT-administration och 50% mot skoladministration

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-05

Referensnummer: 171-18-0284

Kontaktpersoner
  • Dorela Bölezek
  • Admchef
  • 0768-546820

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

171-18-0284

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till