Jobbet Skogsingenjör till Vattenfall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Skogsingenjör till Vattenfall publicerad av Academic Work

Heltid
Luleå

Arbetsbeskrivning

Är du en person som har en sann entreprenörsanda och vill driva projekt framåt? Är du även nyligen examinerad från en skoglig utbildning och vill ut i arbetslivet i en spännande och central roll inom skog? Sök tjänsten som Skogsingenjör till Vattenfall Services idag!

Academic Work söker en skogsingenjör till Vattenfall Services.
Vattenfall Services är Sveriges ledande aktör inom underhålls-, entreprenad och konsulttjänster för energi och elanläggningar. Vattenfall Service arbetar kundinriktat med en målstyrd och projektorienterad organisation som präglas av en entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Nu utökar de teamet ytterligare och letar efter deras nya hemstationerade skogsingenjör som kommer driva framtida skogliga projekt framåt. Hos Vattenfall Service arbetar cirka hälften av medarbetarna på deras kontor som är utspridda i region Norrland, medans den andra hälften är hemstationerade. I denna roll kommer du vara hemstationerad och utgå från ditt hem.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vattenfall Services. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

I tjänsten som skogsingenjör kommer du agera som projektledare i skogliga projekt i region norrland. Projekten består huvudsakligen av underhåll och breddningar av befintliga skogsgator, men du kommer även leda nybyggnationer där man ska bygga nya kraftledningar, eller leda ombyggnationer på redan befintliga kraftledningar. I rollen som skogsingenjör kommer du ha en central roll genom att kommunicera och förhandla dagligen med diverse aktörer så som markägare, beställare, och myndigheter för att driva projekt framåt. För att se till att du kommer in rollen som skogsingenjör på bästa möjliga sätt kommer din första tid på Vattenfall bestå utav att du arbetar nära en mer erfaren kollega, för att sedan succesivt ta dig an mer ansvar.

Du kommer till exempel att:

* Utföra projektledning av skogliga underentreprenörer
* Genomföra skogliga besiktningar och värderingar
* Genomföra anbudsräkning
* Förhandla med markägare och kunder
* Föra dialog med nyckelpersoner från organisationer och myndigheter

Tjänsten passar dig som har en naturlig förmåga för förhandling och ser positivt på en framtid inom Skog & Mark hos Vattenfall Service.
Som Skogsingenjör kommer du vara hemstationerad och resa frekvent mellan länen Västernorrland, Västerbotten, Norrbotten, därav tillhandahåller Vattenfall Services en tjänstebil som du kommer använda i tjänst.

* Är nyexaminerad från en eftergymnasial skogsutbildning, lämpande utbildningar är exempelvis skogsingenjör, skogsmästare eller jägmästare
* Innehar B-körkort, då resor förekommer i tjänst
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
* Har god datorvana

Det är meriterande om du

* Har tidigare yrkeserfarenhet av Skog & Mark alternativt elkraftsbranschen

Som person söker vi dig som är självgående och resultatorienterat för att på ett fokuserat sätt nå uppsatta mål. Vidare ser vi att du har en god social förmåga och har ett öga för att identifiera nyckelpersoner för att driva projekt fram. Då man i rollen som Skogsingenjör arbetar hemstationerad så förekommer det även mycket resor i tjänst med några övernattningar, därav så ser vi gärna att du som person är flexibel och drivs av att ha många processer i gång samtidigt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: September
* Omfattning: Heltid
* Placering: Västernorrland, Västerbotten, Norrbotten
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfall Service Nordic AB önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15010365-SE

Liknande jobb

Student till expressarbetaruppdrag! Luleå Professionals Nord
Kundtjänstmedarbetare till Swedbank Piteå Professionals Nord
Kontrollant - Retail Knowledge, Luleå Luleå Retail Knowledge
Säljare tech Luleå Elgiganten AB
Lagermedarbetere Luleå Elgiganten AB
Head of site Luleå Luleå SAAB
Rekryteringsassistent Luleå StudentConsulting
Kandidatkommunikatör Luleå StudentConsulting
Supporttekniker Luleå Atea
Extraarbete för Student inom search! Luleå StudentConsulting
Cloud Solution Architect Luleå Sogeti

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till