Jobbet Skjutstativförare sökes för uppdrag i Norrköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Skjutstativförare sökes för uppdrag i Norrköping publicerad av Lernia

Full-Time
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Vi söker truckförare till olika uppdrag ute hos våra ledande kunder inom branschen. Du kommer att arbeta inom den dagliga lagerproduktionen där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är truckkörning eller orderplock. Uppdragen kan variera och vara korta eller under en längre period.  Just nu söker vi erfarna skjutstativförare! Som skjutstativförare ingår det lastning, orderplock  m.m. i arbetsuppgifterna.
 
OM TJÄNSTEN
Som truckförare kommer du att arbeta på ett lager med att ta emot leveranser, orderplock samt leverera in produkter i system m.m. Du kommer primärt köra skjutstativtruck.

OM DIG

Vi söker dig som har erfarenhet av att köra skjutstativtruck. Som person behöver du vara ordningsam och ha god planeringsförmåga. Vidare ser vi gärna att du har en positiv inställning, är initiativtagande och inte är rädd för att ta eget ansvar. 

Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Krav

  • Truckkort A1-4 B1-4
  • Dokumenterad arbetslivserfarenhet av truckkörning, främst skjutstativ
  • Flytande tal- och läsförståelse i svenska


OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Norrköping
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [ Link removed ]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på [ Link removed ] .

Referens

119793

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till