Jobbet Skill söker Ekonomi-/administrativ chef har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Skill söker Ekonomi-/administrativ chef publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Ett framgångsrikt företag i stark tillväxt där en av framgångsfaktorerna är att vi hjälps åt mot ett gemensamt mål. Låter det som en klyscha? För oss är det verklighet. Vill du bli en del av detta? En av förutsättningarna är att du delar våra värderingar om att alla kan vara med och bidra.

Om företaget
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildnings- och kompetensförsörjningsfrågor. Att få fler att upptäcka alla spännande yrken inom industrin och IT-branschen är ett av våra uppdrag vilket vi jobbar med varje dag. Vi är idag över 80 internt anställda fördelade på fem kontor. Alla servicefunktioner inklusive marknad sitter i Linköping men servar alla kontor.

Dina arbetsuppgifter
Du har det övergripande ansvaret för budget och prognos, ekonomistyrning, redovisning och bokslutsarbete. Du ansvarar även för kvalitet och IT, inköp, fastighetsfrågor, lön och reception och leder arbetet i den administrativa gruppen som idag består av 6 personer. Du får en nyckelroll i ledningsgruppsarbetet och förväntas bidra med ekonomiska analyser och underlag för beslut och delta aktivt i det strategiska arbetet. Vi förväntar oss även att du driver ett utvecklings- och förbättringsarbete i alla processer som rör ekonomi och administration. Du rapporterar till VD.

Din profil
Du är civilekonom och har några års erfarenhet från företag inom tjänstesektorn. Har du erfarenhet från rekryterings-/ bemanningsbranschen är detta starkt meriterande. Du har erfarenhet av en ledande roll med personalansvar och har ingått i ledningsgrupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där din förmåga att leda och utveckla arbetet inom ditt ansvarområde är centralt.

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då Juri Pett, VD 013-32 94 03, juri.pett@skill.se Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Svanhild Johansson, 013-473 81 62, svanhild.johansson@skill.se Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se . Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Referens

3759

Liknande jobb

Projektledare inom kunddokumentation Finspång Unik Resurs
Teknisk utesäljare Norrköping Unik Resurs
Redovisningsekonom Norrköping Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till