Jobbet Santa Maria söker nu skifttekniker! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Santa Maria söker nu skifttekniker! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Landskrona
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som tycker om att lösa problem och är en teknisk expert! Hos oss får du möjligheten att vara nyckelpersonen i ett välkänt företag!

Information om uppdraget:

Arbetsbeskrivning: Som skifttekniker kommer du att arbeta tätt tillsammans med produktion för att hitta lösningar i syfte att maximera den tekniska tillgängligheten. Du ska kunna göra felsökningar vid driftstopp och åtgärda problem, samt byta ut och reparera delar av maskiner. Du kommer att ingå i ett härligt team med högt tempo där nya problem behöver lösas varje dag och ingen dag är sig lik. En vanlig dag för en skifttekniker innebär mycket direktkontakt med övrig produktionspersonal vilket ställer höga krav på god kommunikation, service och samarbete. För att lyckas i rollen som skifttekniker är elkompetens och elbehörighet ett krav. Detta är en spännande möjlighet för dig med tekniskt intresse, som brinner för service och som nu vill utmanas i ett internationellt företag.

Då vår kund arbetar 5-skift är det önskvärt om du tidigare har erfarenhet av att arbeta i skift och är flexibel.

Detta söker vi:

Detta söker vi: Vi vänder oss till dig som har en gymnasial utbildning inom el/automation/teknik och/eller har fler års praktisk erfarenhet av att reparera och underhålla maskiner. Du arbetar exempelvis idag som elektriker eller underhålls/servicetekniker. Vi söker dig som är van av att arbeta självständigt och metodiskt. Som person är du noggrann och för dig är det viktigt att utföra ditt jobb med god kvalité och hög servicenivå. Du har god social kompetens och förmåga att samarbeta i såväl stora som små grupper. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska. Du har god datorvana och kan tillgodogöra dig teknisk dokumentation. Har du truckkort är detta meriterande men inget krav.
Meriterande är om du har kunskaper eller erfarenhet inom programmering av maskiner.

Låter detta som något för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Santa Maria är idag Europas största smaksättningsföretag med drygt 900 anställda och fortsätter att växa. Santa Maria är en del av den finska livsmedelskoncernen Paulig, som har en stark inriktning på kaffe, etnisk mat och smaksättning och med råvaror ifrån hela världen.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44727

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Produktionsplanerare Malmö Chefspoolen i Sverige AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till