Jobbet Skarp supportmedarbetare till IT-företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Skarp supportmedarbetare till IT-företag! publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Östersund

Arbetsbeskrivning

Är du på jakt efter ett fartfyllt supportjobb inom ett av världens största IT-företag? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en ny erfaren helpdeskmedarbetare till vår kund i Östersund. Vår kund är ett globalt företag med nästan 1000 anställda i Sverige. På kontoret i Östersund så präglas stämningen av god sammanhållning mellan kollegorna och det är viktigt att du trivs med att jobba i team. Vår kund ser dig som anställd som en tillgång och prioriterar kompetensutveckling högt! Utvecklingsmöjligheterna inom företaget är stora, både att avancera på arbetsplatsen i Östersund, men det finns också möjlighet att jobba internationellt.

Dina arbetsuppgifter är att stötta kunder inom tekniska problem via kanalerna mail och telefon. Tjänsten är på heltid och skiftgång kan förekomma.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en teknisk och pedagigisk ådra och älskar att ge bra service både via telefon och via mail. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Som person ser du alltid möjligheter och gör alltid ditt yttersta för att hjälpa dina kollegor och kunder. Vi söker dig som har gymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbete inom teknisk support, 2nd line support eller liknande arbete. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och du gillar att leverera god service och gillar att arbeta med mycket kundkontakt.

Vi tillsätter tjänsten löpande så skicka in din ansökan direkt så du inte missar denna möjlighet! Har du frågor kring tjänsten är då varmt välkommen att kontakta [ Email address blocked ] - Click here to apply to Skarp supportmedarbetare till IT-företag!. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Möjligheter att bli direktanställd hos kund finns.

Sökord: Kundtjänst, Servicedesk, Helpdesk, Support, 2nd line support

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55148

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till