Jobbet Skandikon söker två stycken redovisningsekonomer! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Skandikon söker två stycken redovisningsekonomer! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Skandikon växer! Vill du bli en del av en öppen och lärorik arbetsplats och har erfarenhet av ekonomi? Nu söker vi för Skandikons räkning två stycken redovisningsekonomer som vill utvecklas tillsammans med dem. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Academic Work söker två stycken redovisningsekonomer till Skandikon. Det dagliga arbetet leds av redovisningsansvarig och du kommer till ett team om 4 personer.

Skandikons medarbetaridé är att de vill kombinera affärsmässighet och dokumenterad spetskompetens med lyhördhet, initiativförmåga och ett starkt personligt engagemang till deras kunder. Då de växer och utvecklar deras verksamhet kommer du även att få arbeta i projekt och i en omväxlande miljö. De erbjuder dig en öppen och lärorik arbetsplats och ett utpräglat samarbete mellan avdelningarna. Skandikon premierar nytänkande, egna initiativ och låter deras medarbetare påverka sitt arbete

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skandikon. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt.

Kandidatprofil

I rollen kommer du arbeta med den löpande redovisningen av Skandikonbolagen. Förutom löpande redovisning kommer du att arbeta med fakturering, deklarationer, bokslut och övriga förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen. Då Skandikon ägs av Skandia Liv kommer det också vara en del kontakter med Skandia.

Skandikon ser över sina ekonomiska processer och i denna tjänst ingår det även att driva förändring av befintliga processer och automatisering av de ekonomiska flödena genom att säkerställa effektiva systemstöd och utveckla och kvalitetssäkra tillförlitliga rapporteringsrutiner. Detta arbete kommer ske tvärfunktionellt tillsammans med övriga avdelningar på Skandikon och Skandia. Det är därför positivt om du har erfarenhet och intresse av att jobba med utveckling. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter vidare på Skandikon.

* Har grundläggande erfarenhet av redovisning och är självgående i bokslut
* Har studerat ekonomi, antingen på högskola/ universitet eller på yrkeshögskola
* Har goda kunskaper i Excel
* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då kommunikationen sker på svenska

Arbetsmässigt upplevs du som en strukturerad, noggrann och serviceinriktad person med en vilja och förmåga att utveckla goda interna relationer kopplat till ditt arbete. Du upplevs som en positiv person med en drivkraft att förbättra och utveckla processer. Du trivs bra i team-rollen men kan även arbeta självständigt och resultatorienterat. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens och värdesätter personer med en prestigelös och flexibel inställning till sitt jobb.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Stockholm, Klarabergsviadukten
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandikons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15021650-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till