Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skandiabanken söker medarbetare till Emission jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Skandiabanken söker medarbetare till Emission på Amendo Bemanning

Skandiabanken söker medarbetare till Emission

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

 Drivs du av utveckling, att leverera hög service samt att ständigt hitta och införa smarta och effektiva lösningar?

Arbetsbeskrivning
Som medarbetare inom emission kommer ditt fokus ligga på företagshändelser. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av en spännande mix av att driva igenom olika Back Office-tjänster inom bland annat:

  • Uppköp
  • Emissioner 
  • Utdelningar 
  • Split  
  • Fission och Fusion 

Emission är ett av tre team inom Back Office Spara och du förväntas därför sträva efter ständig förbättring där automatisering och effektivisering av processer är en naturlig utveckling av ditt jobb. Ett nära samarbete inom teamet är en viktig nyckel för bra prestation.

Profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom värdepappersadministration med inriktning på företagshändelser och/eller emissionshantering. För att lyckas i rollen är du ambitiös, noggrann och matematiskt strukturerad. Du har ett sinne för detaljer och tycker om att arbeta mot deadlines. 

Ett driv och intresse för aktiemarknaden är en självklarhet! 

Förutom erfarenhet inom värdepappersadministration eller Corporate Actions, är du driven och har en vilja att utveckla arbetssätt, det i kombination med att förstå kopplingar och konsekvenser av regelverk samt processförändringar på värdepappersmarknaden. 

Goda kunskaper inom svenska och engelska är ett krav liksom erfarenhet av att jobba med Abasec samt VPC system.   

Om företaget
Skandia är ett pensionsbolag som erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring. Anledningen är enkel: du ska kunna känna att du bygger grunden till en trygg pension och samtidigt är frisk på vägen dit. Vi förvaltar mer än 600 miljarder, har över två miljoner kunder och förenklar sparandet för dem genom vår rådgivning. Vi låter pengarna jobba på ett sätt som ger bra avkastning och samtidigt bygger ett bättre samhälle.

Självklart finns också bank för bolån och sparande hos oss. Så att du kan samla allt från pension till betalning av räkningar på samma ställe.

Varför Skandia som arbetsgivare?
Välkommen till Skandia. Här kan din insats göra verklig skillnad. Det kräver förstås ditt engagemang och din vilja att utveckla dig själv, kollegorna och affären. Hos oss blandas lång erfarenhet med nya tankar och idéer - vi vill framåt och ge långsiktigt värde. Vi bryr oss på riktigt, om jobbet och om varandra, så vi kan prestera och samtidigt må bra på vägen.

Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar Skandiabanken med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Shaun Ogden på [ Link removed ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. 

Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-SO1

#boff

#administration

#kundservice

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1370955-287631