SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skandia i Stockholm söker backend-utvecklare .NET jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Skandia i Stockholm söker backend-utvecklare .NET på Ada Digital

Skandia i Stockholm söker backend-utvecklare .NET

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Som Backend-utvecklare inom .NET hos Skandia i Stockholm är du en viktig del i satsningen på vår Mobilapp!

Vår mobilapp är vår mest använda digitala kanal och du blir en betydelsefull del när vi utvecklar en förbättrad version av appen med fokus på tillgänglighet, kvalité och nya funktioner för att underlätta vardagen för våra kunder. Med vår agila, lagom stora organisation och korta beslutsvägar är det inte långt från idé till verklighet, så här finns det stora möjligheter för dig att påverka vägen framåt!

Ditt anställningserbjudande

  • Intressanta tekniska utmaningar inom ett expansivt område med stort fokus på digitalisering och här kan du skapa riktigt värde för våra kunder
  • Ett självbestämmande team med ett genuint intresse för ny teknik och som gärna diskuterar nya lösningar tillsammans
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • En utvecklingsplats med hjälpsam kultur och stora möjligheter för dig att göra en intern karriär

Dina arbetsuppgifter

Som Backend-utvecklare är du en viktig medlem i ett teknikintresserat team som ansvarar för att utveckla vår nya mobila app för iOS och Android. Här kommer du exempelvis:

  • Jobba med nyutveckling och förvaltning med .NET och REST API:er
  • Jobba med par- och mobprogrammering för kontinuerlig kompetensutveckling inom teamet
  • Tillsammans med ditt team engagera dig i frågor kring design och arkitektur
  • Få ta egna initiativ för att effektivisera våra processer och arbetssätt

Inom teamet har vi kompetens inom både app- och .NET-utveckling, så här finns stora möjligheter för dig att bredda din kompetens beroende på intresse. Vår tekniska miljö består av bl.a. .NET Core, REST API:er, Git, Azure DevOps, Octupos Deploy och Flutter.

Värt att veta

Ditt närmste team består av Utvecklare, Testare, Mjukvaruarkitekt, Produktägare och UX-designer. Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) med aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro. Vi har Innovations sprintar och Hackathons för att främja kompetensutveckling och kompetensöverföring mellan kollegor. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen. Vi har ett flexibelt arbetssätt och du har möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

Våra förväntningar

Som person är du prestigelös och intresserad av att utveckla dina kunskaper tillsammans med dina kollegor. Du trivs i en miljö med nära samarbete med andra och där nya tankesätt, idéer och initiativ står i centrum.

Vi ser att du har några års erfarenhet av .NET-utveckling och REST API:er i en agil miljö. Det är meriterande med tidigare erfarenheter av CI/CD och Azure DevOps. Du kommunicerar på svenska i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: D9EF2016073C432C9515C33A0CA8BA61