Jobbet Skadetekniker sökes till välkänt försäkringsbolag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Skadetekniker sökes till välkänt försäkringsbolag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du fordonsteknisk bakgrund och söker en ny utmaning redan nu? Sök redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges större försäkringsbolag som erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare. I din roll kommer du vara placerad på en avdelning som arbetar med att upprätta kostnadskalkyler samt vara mellanhanden mellan kunden samt verkstaden. Din roll är således väldigt serviceorienterad och du kommer ha ett stort ansvar i hanteringen av olika kostnadskalkyler, kvalitetsgranskning, försäkringsfrågor samt ta beslut kring dessa. I dina arbetsuppgifter ingår även kund och leverantörssupport.

Eftersom kundkontakten sker genom inkommande samt utgående samtal via telefon är det av största vikt att du trivs med telefonen som arbetsredskap. Du kommer vara en del av ett team som aktivt verkar för ett gemensamt arbetssätt med stort kundfokus. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga. Vi kommer lägga väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har en fordonsteknisk bakgrund.

Uppdraget är på heltid och vi kommer ha start omgående och tjänsten beräknas pågå minst fram till slutet på augusti. För rätt person finns möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är förlagda kontorstid, måndag-fredag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i centrala Malmö. Anställningen inleds med en kortare internutbildning där du får utbildning i försäkringsvillkor och aktuell lagstiftning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
• Tidigare har arbetat med service i högt tempo, samt gärna över telefon. Det är även meriterande om du har erfarenhet av skadeteknik/inom försäkringsbolag.
• Bilteknisk bakgrund alternativt stort intresse på hobbynivå. Du är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppställda mål.
• Sätter stort värde på goda kundmöten och har god förmåga att inge förtroende.
• Har förmågan att fatta snabba och välgrundade beslut.
• Har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser din kommunikativa förmåga som en självklarhet för rollen.

Låter det som det rätta jobbet för dig? Ansök på www.studentconsulting.se redan i dag, vi håller löpande intervjuer och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Sökord: Kundsupport, kundservice, kundtjänstmedarbetare, skadereglerare, försäkring, fordon, fordonsteknik

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48721

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till