Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skadereglerare inom bygg- och företagskador jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Skadereglerare inom bygg- och företagskador på ICA

Skadereglerare inom bygg- och företagskador

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Välkommen till oss på Skadeavdelningen för Boendeförsäkring, där vi nu söker en byggskadereglerare som ska vara med och utveckla skadefunktionen och bidra till att ICA Försäkringars kunder får ett personligt och professionellt bemötande där vi tänker enkelhet och mänsklighet! Gillar du som oss att få vara med och göra skillnad, är du lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga? Då kommer du trivas som skadereglerare i vårt härliga team!Det här är ditt blivande jobb

Rollen som byggskadereglerare innebär att du kommer hantera nya och pågående ärenden per telefon och mejl för att sedan driva ärendet vidare. Du kommer främst att hantera byggskador såsom t ex. vatten- och brandskador, men även andra skador såsom maskinskador och företagskador. Du kommer följa kunden genom hela skadeprocessen, från det att du registrerar skadan till att ett beslut fattas. Det innebär att du kommer administrera skadan, fastställa skadeorsak och omfattning, tolka villkor samt på ett informativt och kundfokuserat sätt lämna besked till kunden.

Tjänsten kommer att tillsättas på vårt kontor Stockholm.Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver. Än.Vem är du? 

Vi ser gärna att du har jobbat som byggskadereglerare och med företagsskador i minst tre år, och har vi tur så har du även jobbat i byggbranschen. Tidigare erfarenhet av Meps 2.0 är meriterande.
Som person är du strukturerad, effektiv och känner en hög grad av ansvarstagande i din yrkesroll. Du är lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och är van vid att ge en fenomenal service till kunderna. Du driver din egen utveckling, omvärldsbevakar och visar snabb förståelse av ny information. Du har också en förmåga att samla heltäckande information för att stödja beslutsfattande. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Snarast

Kontaktperson och rekryterande chef
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Larsson, Skadechef, Boendeskador. Telefon: 072 220 1322 mejl: [ Email address blocked ]     

Sista dag för ansökan
2022-02-15, men vi kallar löpande till intervju så vänta inte med att skicka in din ansökan! 

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Vi tillämpar drogtestning, kontroll av kreditupplysning och i vissa fall utdrag ur belastningsregistret i samband med rekryteringsförfarandet. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015151