Jobbet Skadereglerare/ Sjuksköterska sökes omgående till försäkringsbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Skadereglerare/ Sjuksköterska sökes omgående till försäkringsbolag publicerad av Centric Care

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Stockholm
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

OM UPPDRAGET
Är du sjuksköterska eller har annan vårdbakgrund och vill arbeta med försäkringsfrågor , vårdbedömningar och framförallt skadereglering? Vi söker nu för vår kunds räkning en skadereglerare till välkänt försäkringsbolag i centrala Stockholm. Vi är intresserade av dig som vill som har erfarenhet av sjukvårdsförsäkring och skadereglering för tätt samarbete med en vårdplanering med sjuksköterskor på försäkringsbolag.  Arbetstiderna är flexibla mellan 8-17 och uppdraget sträcker sig från omgående och 6 månader framåt med stor chans till förlängning. Om du inte har bostad i Sthlm så kan vi eventuellt hjälpa till med det under uppdragsperioden. Du kommer att sitta i Stockholms City.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som skadereglerare kommer du att arbeta som konsult ute hos vår kund och dina arbetsuppgifter kommer vara att skadereglera och bistå vårdplaneringen med tolkning av försäkringsärenden och villkor.

Vårdplaneringen på detta bolag tar hand om de kunder/ försäkringstagare som ringer in till vårdplaneringen för medicinsk rådgivning, bedömning samt bokning till den privata vården i hela Sverige. Du kommer därför att ingå i ett team av flera sjuksköterskor där fokus för dig som skadereglerare ska ligga på  just skadereglering och tolkning av villkor snarare än rådgivning. Du kommer att få relevant inskolning men det krävs att du har viss erfarenhet av sjukvårdsförsäkringar och skadereglering sedan innan. 

DIN PROFIL
För att  kunna söka tjänsten bör du ha erfaranhet av arbete med sjukvårdsförsäkringar och det är meriterande om du också är sjuksköterska i botten. Du kan också ha arbetat som skadereglerare och ha en annan bakgrund. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, ha en stor sammarbetsförmåga och vara serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att du är positiv och att du gillar att arbeta i ett högt tempo. Som konsult är det också viktigt att du är lyhörd, snabblärd och flexibel.

 
 OM OSS
 
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Referens

8981

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till