Jobbet Skadeadministratör sökes till stort försäkringsbolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Skadeadministratör sökes till stort försäkringsbolag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann och effektiv i ditt arbete? Vill du arbeta inom försäkringsbranschen? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en skadeadministratör omgående till vår kund.

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en administratör som servar skaderegleringen inom personskador. Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag och sitter centralt i fina lokaler centralt i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer dels bestå av:

Hantera systemet där handläggarna skickar ärenden för medicinsk rådgivning.
Hantera förfrågningar från våra medicinska rådgivare till verksamheten och tvärtom.
Viss administration av livräntor och kontroll av betalningar.
Brevutskick gällande livräntor.
Uppdatering av interna dokument och instruktioner.
Övriga administrativa arbetsuppgifter av varierande slag.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund i deras fina kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är ett heltidsuppdrag, som beräknas starta omgående och löper på sex månader framåt med chans till förlängning. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du har intresse för försäkringar för att lyckas i denna roll. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och trivs med att serva andra. Det är meriterande, men inget krav, att du har jobbat inom vårdadministration sedan tidigare. Vi ser också gärna att du har erfarenhet inom enklare ekonomihantering och trivs med att jobba med siffror och Excel. Som person har du lätt för att lära och sätta dig in i nya uppgifter. Du kommer att jobba i flertalet olika datasystemet och det är viktigt att du känner dig bekväm med att hantera komplexa system. Du är effektiv, prestigelös och noggrann i ditt arbetssätt samt har en god kommunikativ förmåga. Vidare har du god förståelse i svenska och engelska i tal och skrift samt en god datorvana. Stämmer ovan beskrivning in på dig? Ansök då tjänsten omgående! Urvalet och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52359

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till