Jobbet Skåpmontör/skåpreparatör sökes till heltidstjänst i Tomelilla! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Skåpmontör/skåpreparatör sökes till heltidstjänst i Tomelilla! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Tomelilla

Arbetsbeskrivning

Är du händig och noggrann? Vill du arbeta som montör/reparatör på härliga Österlen? Då har vi det perfekta arbetet för dig!

Information om uppdraget:

Företaget arbetar i huvudsak med att reparera och serva alla typer av skåpbyggnationer på lätta och tunga lastbilar. På företaget erbjuder de sina kunder snabb och säker service av högsta kvalitet. De är ledande på alla typer av skåpreparationer, inredningar och överflyttningar. De bygger de olika skåpen med kunden i fokus och gör unika lösningar utifrån kundens behov.

Nu söker vi en händig och noggrann skåpmontör till vår kund på heltid i Tomelilla.

Arbetsuppgifter består av följande:
Reparation av skåpbyggnationer på lastbilar, vilket innebär limning och glasfibervävning av glasfiberlaminat samt spackling och underarbete för lackering, det förekommer även en del metallbearbetning och svetsning i stål, aluminium och rostfritt. Även elektronikskador på fordon repareras. Man kommer även arbeta med montering av skåpen.

Arbetstiderna är 6:00-14:45 med flexibel arbetstid, måndag-fredag. Företaget är belagt i Tomelilla på Österlen.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och därefter finns det chans att gå över direkt till vår kund!

Detta söker vi:

Som person ska du vara praktiskt lagd, engagerad, ansvarsfull, noggrann och du ska tycka om att både arbeta i grupp och självständigt.

Tidigare erfarenhet av lastbilsreperationer, båtreparationer, snickeri, plåtslageri, smide eller liknande är meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du har rätt engagemang och är nyfiken på att lära dig. Det är även meriterande med truckkort och b-körkort.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45723

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till