Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skäroperatör till vår kund i Oxelösund jobb i Nyköping på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Skäroperatör till vår kund i Oxelösund på Lernia

Skäroperatör till vår kund i Oxelösund

Lernia Nyköping Heltid


Om företaget

Vår kund bedriver verksamhet som sträcker sig över flera industrisektorer. De arbetar med kunder inom metall-, gruv- och energisektorn och tillhandahåller såväl logistik- som miljötjänster för industrin världen över. Med sina resursåtervinningslösningar bidrar de till att minimera produktionens miljöpåverkan.  Arbetsuppgifter

Vill du bli en viktig del av arbetet för en hållbarare framtid? Vår kund arbetar med metallhantering och sortering. Nu söker vi  en skäroperatör som vill bli en del av teamet som formar utvecklingen av framtidens återvinning.
Formell kompetens


Vi ser gärna att du har en grundläggande verkstadsteknisk utbildning och/eller dokumenterad erfarenhet från industri/verkstad. Har du tidigare erfarenhet av gas- eller plasmaskärning är det meriterande.

  • B-körkort


Meriterande: 

  • Truckkort A+B
  • SSG Entré
                                                                                                                                                                                                                      


Personliga egenskaper

För att passa för tjänsten tror vi att du är en självgående och ansvarstagande person som tar egna initiativ, gillar ordning och reda samt har ett högt säkerhetstänk. Du vill vara en del i ett glatt gäng som strävar efter att sprida positivitet omkring er.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort


Visstidsanställning/Heltid/2-skift/Oxelösund

En anställning som konsult via Lernia innefattar att du bygger upp din erfarenhet genom att kunna arbeta på flera olika företag men att Lernia är din trygga arbetsgivare. Som konsult har du rätt till friskvårdbidrag och din lön baseras enligt kollektivavtal. Du får ett nära samarbete med din konsultchef för att dina förutsättningar i din karriär ska bli de bästa.
Tillträdesdag


Uppdraget startar 1 maj och pågår t.o.m. 31 augusti.
Information


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! 
Lernia är vägen framåt


Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 186941