Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Sjunde AP-fonden söker jurist job in Stockholm at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Sjunde AP-fonden söker jurist på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Sjunde AP-fonden söker jurist

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du bland annat att bistå verksamheten med råd och stöd i upphandlingsjuridiska frågor I dina arbetsuppgifter inom upphandlingsjuridik ingår även beställaransvar mot fondens externa upphandlingskonsulter. Utöver upphandlingsjuridik kommer du också stötta vår bolagsjurist och verksamheten med allehanda legala frågor såsom bland annat förhandling och upprättande av avtal, t ex kapitalförvaltningsavtal och olika former av uppdragsavtal. Då fonden är en myndighet ingår också frågeställningar relaterade till offentlig verksamhet och sekretess.

Du tillhör juristfunktionen som leds av bolagsjuristen och rapporterar funktionellt till bolagsjuristen medan personalansvaret ligger hos vår administrativa chef.

Vem är du

Du har svensk juristexamen, har redan arbetat ett antal år som jurist och besitter för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och / eller offentlig verksamhet. Du har god erfarenhet av offentlig upphandling och du behärskar väl den svenska upphandlingslagstiftningen såsom framför allt lagen om offentlig upphandling och känner dig trygg med att axla rollen. Erfarenhet av finansiell juridik, fond- och kapitalförvaltning och därmed relaterad juridik är meriterande, liksom myndighetsrelaterad juridik samt erfarenhet av att upprätta och förhandla olika typer av kommersiella avtal.

Som jurist är du van att arbeta proaktivt och självständigt och du är duktig på att driva ärenden framåt. Du är prestigelös, nyfiken och ser dig själv som en problemlösare, samtidigt som du är noggrann och strukturerad. Då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt såväl i Sverige som utomlands är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Vidare ser vi att du är kommunikativ, har lätt att etablera relationer och kan hantera beställarrollen.

Du erbjuds

Du erbjuds en ny och spännande roll som du tillsammans med bolagsjuristen får möjlighet att vara med och utforma. Är du den vi söker har du möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med driftiga och kompetenta kollegor på en arbetsplats som värdesätter tillit, ansvar och utveckling. Kontoret är beläget i ljusa och moderna lokaler i centrala Stockholm.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval och kallelse till intervjuer sker under [maj] månad. I denna rekryteringsprocess samarbetar Sjunde AP-fonden med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt [ Link removed ] .

Om verksamheten

AP7 är det statliga alternativet i premiepensionssystemet och förvaltar det statliga förvalsalternativet AP7 Såfa, som består av AP7 Aktiefond och AP7 Räntefond. Verksamheten har idag 38 anställda och förvaltar ca. 800 miljarder kronor åt närmare 5 miljoner svenska premiepensionssparare.

På AP7 arbetar vi utifrån ett medarbetarlöfte som tagits fram gemensamt av ledningen och medarbetarna. Medarbetarlöftet är en strävan, ett ständigt pågående arbete som ska upplevas i allt vi gör. Löftet ska levas och upplevas och är därav av vikt att ha med sig i sin roll. Vårt löfte är
"För medarbetare som värderar samhällsnytta, affärsmässighet och livsbalans erbjuder vi samarbete och utveckling i en prestigelös och tillitsfull miljö. Alla medarbetare ska känna sig delaktiga, inspirerade och betydelsefulla."

Här kan du läsa mer om AP7: [ Link removed ]


 

Rekommenderade jobb

Sjunde AP-fonden söker jurist
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
.Net utvecklare
Randstad AB Stockholms län - Stockholm Deltidsanställd
Ej angett
Executive assistant
Randstad AB Stockholms län - Stockholm Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 4D224A0202F144FD8351C6098CA6B39C