Jobbet Sjuksköterska till uppdrag inom pankreaskirurgi i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sjuksköterska till uppdrag inom pankreaskirurgi i Stockholm publicerad av Centric Care

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

OM UPPDRAGET

Nu söker vi en  erfaren sjuksköterska till ett bemanningsuppdrag på en vårdavdelning speciliserad inom Pankreaskirurgi.  Du kan själv välja om du vill jobba heltid eller deltid, tvåskift dag och kväll eller nätter.  I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en kirurgavdelning. Du kommer att jobba med högspecialiserad kirurgisk omvårdnad med patienter som opererats och har stora omvårdnads och medicinska behov. Som bemanningssjuksköterska får du även chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och avdelningar, och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar! 

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet samt erfarenhet inom kirurgi. Gärna vana av cytostatika, tracheostomi och sårvård. 
Erfarenhet i journalsystemet Take Care är meriterande men inte ett krav
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Referens

8953

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till