Jobbet Sjuksköterska till ortopedisk avdelning i Borås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sjuksköterska till ortopedisk avdelning i Borås publicerad av Centric Care

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu en sjuksköterska till geriatrisk ortopediavdelning i Borås. Uppdraget startar omgående och pågår till och med 2018-12-21. Arbetstid heltid, måndag – fredag, dag och kväll.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga uppgifter som sjuksköterska på en ortopedisk vårdavdelning som vårdar patienter som behöver specialistvård under någon eller några dagar efter akuta och planerade operationer. De tar även emot patienter med skador och sjukdomar i leder, muskler och skelett. Nu har avdelningen 16 vårdplatser öppna.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Önskvärd kompetens är inom ortopedisk vård dock inget krav. Vi ser gärna att du är bekant med journalsystemet Melior. 
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Referens

9033

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till