Jobbet Sjuksköterska till KRA har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sjuksköterska till KRA publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?


Arbetsuppgifter

Vi söker dig, sjuksköterska, som vill göra skillnad för våra patienter och utvecklas i din profession på kommunens rehabiliteringsavdelning, KRA. Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i en välfungerande verksamhet med mycket erfarna kollegor.

På avdelningen vårdas och rehabiliteras patienter efter bland annat frakturer, stroke eller andra trauman. I vår unika verksamhet arbetar läkare alla vardagar som en del av vårt kvalificerade team. Som sjuksköterska är du en viktig del av teamet tillsammans med undersköterskor, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sektionschef. Arbetet genomsyras av en helhetssyn, där fokus ligger på patienternas egna förutsättningar. Vi jobbar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt och erbjuder våra patienter daglig träning i väl utrustade lokaler.

I uppdraget som sjuksköterska ansvarar du för kvalificerade hälso- och sjukvårdsinsatser samt utföra rondarbete, läkemedelshantering och medicinska bedömningar. Du ger rådgivning och handledning till omvårdnadspersonal samt driver utvecklingsarbete och kvalitetssäkring, främst inom HSL-området.

Som personal hos oss har du möjlighet att påverka såväl din tjänstgöringsgrad som ditt schema. Du är varmt välkommen att göra ett arbetsplatsbesök för att få inblick i vår verksamhet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har arbetslivserfarenhet från yrket och har en god förmåga att bedöma och fatta beslut i vårdsituationer. Det är meriterande om du har vidareutbildning med inriktning vård av äldre, neurologi, ortopedi samt har erfarenhet av rehabilitering. Det är också meriterande om du har arbetat tvärprofessionellt i team och handlett omvårdnadspersonal.
Vi ser det också som positivt om du har erfarenhet av IT-stöden Procapita och Pascal.

Du sätter brukarens behov i centrum och har förmåga att skapa trygghet och kontinuitet i vården. Du har ett rehabiliterande synsätt, ett gott bemötande och skapar goda och trygga relationer. Du vågar pröva nytt och engagerar dig i din egen och verksamhetens utveckling.

Du är serviceinriktad och tycker om att handleda och utbilda både patienter och omvårdnadspersonal. Du är samarbetsorienterad, kan samverka både internt och externt och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö.
Du har goda datorkunskaper och är van att använda dig av datorn som verktyg och har god svenska i tal och skrift.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-09-30

Referensnummer: 175-18-125

Kontaktpersoner
  • Gun Nilsson Burman
  • Sektionschef
  • 0708-413474
  • 040-34 50 77

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan redan idag.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

175-18-125