Jobbet Sjuksköterska till avdelning i Borås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sjuksköterska till avdelning i Borås publicerad av Randstad AB

Part-Time
Borås

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Randstad Care söker sjuksköterska för uppdrag på vårdavdelning i Borås v. 43-2.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. Hos oss har du en dedikerad konsultchef som förstår din kompetens och dina önskemål. 


ansvarsområde.

Avd. har en huvudinriktning med palliativ vård och ett sidouppdrag med patienter med lättare diagnoser inom internmedicin. Tjänstgöring som patientansvarig sjuksköterska på en vårdavdelning med 10 platser. Det är alltid två sjuksköterskor i tjänst. Sjuksköterskan har omvårdnadsansvaret och samarbetar med undersköterskor, läkare, rehab personal och kurator kring patienterna. Mycket patientsamtal och samtal/kontakter med närstående. Mycket kontakter med kommun och hemsjukvård, inklusive vårdplaneringar. Läkemedelshantering, rondarbete, dokumentation inklusive vårdplaner. Avdelningen har många dödsfall även om tanken med avdelningen är ”åtgärdsavdelning” för att optimera tillstånd och sedan vistas i hemmet. Tätt samarbete med palliativt team. 


arbetstider.

Dag/kväll v. 43-2.


kvalifikationer.

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2020-10-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne
+46723843011
alt  [ Link removed ] - Click here to apply to Sjuksköterska till avdelning i Borås

Referens

201309086

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till