Jobbet Sjukgymnast/fysioterapeut har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sjukgymnast/fysioterapeut publicerad av Förenade Care

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven Sjukgymnast/fysioterapeut till Tunåsens äldreboende

Vi söker dig som vill arbeta på ett äldreboende och göra skillnad för de boendena. Vår sjukgymnast har sagt upp sig och nu söker vi en ny. Har du erfarenhet och intresse av omsorg av äldre samt tycker att det är viktigt att skratta och ha roligt på jobbet är Du kanske den vi söker?

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Tunåsen är ett äldreboende beläget i Svartbäcken i centrala Uppsala. Förenade Care driver Tunåsen på uppdrag av Uppsala Kommun. Tunåsen innefattar 3 avdelningar, 2 för personer med stort omvårdnadsbehov och 1 avdelning för personer med demenssjukdom, totalt 47 boende.
Vi strävar efter att ge vård, omsorg och service av hög kvalitet. För att lyckas med detta måste vi bl a ha motiverade, engagerade och nöjda medarbetare som ser utvecklingsmöjligheter både inom sin profession och i omvårdnadsarbetet. Vår målsättning är att rekrytera de absolut bästa medarbetarna – är du en av oss?

Arbetsuppgifter

Sjukgymnastiska bedömningar och träningsinsatser. Förflyttningsutbildning för övrig personal. Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med & påverkar & utvecklar vår verksamhet. Du har ett mycket nära samarbete med patientansvarig AT, SSK, läkare, MAS, verksamhetschef, gruppledare & omvårdnadspersonal.  Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte. 

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt.

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som sjukgymnast/fysioterapeut. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet

50%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
 27 dec 2018

KONTAKTPERSON Ann-Sofie Lund Verksamhetschef
Mobil: 076-104 97 48
Mail: ann-sofielu@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS Hallstensgatan 20, 753 35 Uppsala

Referens

teamtailor-153468-66170

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till