Jobbet Självständig och engagerad ekonomiassistent till bolag i Lund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Självständig och engagerad ekonomiassistent till bolag i Lund! publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Är du initiativtagande och trivs i ett prestigelöst klimat? Lockas du av en varierad roll där den ena dagen inte är den andra lik? Se då hit!

Vi söker just nu en erfaren ekonomiassistent som kommer arbeta hos vår kund, ett trevligt bolag i Lund. Ekonomiteamet består av tre glada och hjälpsamma kollegor, du kommer ha ett mycket nära samarbete med dessa samt övriga funktioner inom bolaget men även med externa parter. Bolaget sitter i ljusa och trivsamma lokaler i närheten av Ideon, därmed är pendlingsmöjligheterna goda oavsett om man åker kollektivt eller med bil. 

Arbetsuppgifter 

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Behjälplig i bokslutsarbete
  • Andra förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning


Din bakgrund 

  • Minst 3–5 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent
  • Vana av att arbeta i ekonomisystem, Navision är meriterande
  • Goda kunskaper i Excel
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Till den här tjänsten söker vi dig som har vana av att arbeta som ekonomiassistent och god förståelse för ekonomiska flöden. Du ska vara självständig och kunna driva dina arbetsuppgifter framåt samtidigt som du är ansvarstagande och har förmåga att ta initiativ. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och strävar efter effektivitet utan att tumma på kvalitén. Vidare är du driven och flexibel samt trivs i en föränderligmiljö.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag 6 månader, möjlighet till förlängning och ev. direkt anställning hos kund
Ort:
Lund
Start:
Omgående
Lön:
Enligt överenskommelse

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Caroline Ruscic på 0766–471619.  

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

Referens

teamtailor-203691-81391

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till