Jobbet Självgående utbildningsadministratör till Sveriges Åkeriföretag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Självgående utbildningsadministratör till Sveriges Åkeriföretag publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Växjö

ArbetsbeskrivningArbetsbeskrivning

Som utbildningskoordinator kommer du arbeta enligt funktionens verksamhetsplan och budget. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Planera, koordinera och administrera våra utbildningar, främst YKB-kurser
  • Löpande medlemsvård och service till medlemmar, potentiella medlemmar, leverantörer och kunder genom kontakt både via telefon och mail
  • Uppdatera medlemsregister, samt övrig löpande administration
  • Vara behjälplig inom hela funktionen Utbildning och stötta dina kollegor runt om i landet


 Vem är du?

Vi ser att du har några års erfarenhet från administrativt och koordinerande arbete, gärna inom utbildningsadministration.

För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du är en strukturerad person som trivs med att kommunicera med många olika människor. Du är en person som har ett självständigt arbetssätt, som tar för dig och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Rollen ställer krav på att du har förmågan arbeta i ett högt tempo och klarar av att ha många uppgifter igång parallellt.

Du har lätt att navigera dig i olika system och det är meriterande om du tidigare arbetat i affärssystemet Lime.Vi erbjuder

Detta är ett konsultuppdrag om initialt 6 månader, med stor chans till förlängning samt eventuell överrekrytering för rätt person. Du anställs hos Jurek Rekrytering & Bemanning och arbetar hos Sveriges Åkeriföretag.

Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående eller enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten ber vi dig vända dig till ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, så vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Om Sveriges Åkeriföretag

Sveriges Åkeriföretag bevakar åkerinäringens intressen och stödjer våra medlemsföretags behov av företagsutveckling, opinionsbildning och lobbying. Vårt mål är att lyfta hela den svenska åkerinäringen, göra näringen mer synlig och höja branschens anseende.

Sveriges Åkeriföretag informerar och ger medlemsföretagen råd i bland annat juridiska, ekonomiska och tekniska frågor och vi erbjuder utbildningar och certifieringar. Vi företräder också medlemsföretagen i kontakter med myndigheter, regering och riksdag, intresse- och näringslivsorganisationer. Genom att bevaka näringens intressen, driva på i miljö- och trafiksäkerhetsarbetet och bevaka utvecklingen i branschens omvärld arbetar vi även för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen.
Vi är ett team på 38 anställda över landet som samarbetar för att ge våra medlemsföretag den bästa servicen.

Sökord: utbildningsadministratör, utbildningskoordinator, medlemsservice, education, service, medlemsregister, administration, koordinering, koordinator, administratör


Referens

2CC0D1F19A3D44F2A62911D2FFB90F08

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till