Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Självgående Teleskopförare? Se hit! jobb i Göteborg på Platsa AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Självgående Teleskopförare? Se hit! på Platsa AB

Självgående Teleskopförare? Se hit!

Platsa AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Platsa är en helhetsleverantör kring all typ av rekrytering. Genom kunskap, engagemang, och en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess lokaliserar vi rätt person till rätt plats. Vi är med hela vägen och ger oss inte förrän vi hittat den ni söker. En lyckad rekrytering hjälper företag att få in nya tankar, andra erfarenheter och mer energi. Det är lätt att söka efter den mest kvalificerade kandidaten, när det egentligen är både kompetens och personliga egenskaper som skapar den perfekta matchningen. Vi är givetvis auktoriserade.

Har du gedigen erfarenhet som teleskopförare och söker nya utmaningar? För kunds räkning söker vi på Platsa dig med rätt inställning, vilja och erfarenhet. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!
Vår kund är ett stabilt familjeföretag som funnits på marknaden sedan 60-talet. Idag består företaget av drygt 30 medarbetare och behöver fylla på med fler kollegor för att kunna möta den stora efterfrågan. Rollen som truckförare innebär uppdrag ute hos kund, som framför allt består av byggarbetsplatser eller industrier. Det bjuds på frukost varje fredag, gemensam grill ute på gården, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Du blir en del av en platt organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid och arbetstiderna är mån-fre ca kl. 7-16 (kan variera beroende på uppdrag).
Vem söker vi?
Vi söker dig som är erfaren teleskopförare och som är öppen för att också lära dig att köra rotomaskin. Du känner dig trygg i rollen som truckförare och är van att köra ute i trafiken. För att trivas hos kunden är det viktigt att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. En arbetsdag kan innebära att du är ute på flera olika arbetsplatser och möter olika kunder. Du förstår vikten av att vara professionell i ditt bemötande och alltid göra ditt yttersta för att leverera det bästa till kunden. Du är van att arbeta självständigt.
Krav
  • Minst 3 års erfarenhet av teleskopmaskin
  • Utbildning för Teleskoplastare
  • Flytande svenska i tal och skrift 
Meriterande
  • Erfarenhet Rotomaskin
Vi ser fram emot din ansökan!
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Evelina Löfberg ([ Email address blocked ] )
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 42313