Jobbet Självgående studenter med truckkort sökes till Light my Fire! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Självgående studenter med truckkort sökes till Light my Fire! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en lagerarbetare/truckförare som vill utvecklas och ta stort ansvar. Har du ett ordningssinne, är noggrann och självgående? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning dig som vill sprida kunskap, glädje och fantastiska produkter till jordens alla hörn. Att jobba på lagret hos Light My Fire innebär att vara i ett team av energiska och glada medarbetare och att ha daglig kontakt med transportörer och kunder i hela världen. Kraven från kollegorna och kunderna är höga, precis som arbetstempot. Men på en arbetsplats som präglas av lagkänsla och en inställning att utmaningar är till för att antas och lösas betyder det bara att ingen dag är den andra lik och att du aldrig har tråkig. Hos Light My Fire är ingenting omöjligt!

Light My Fire Sweden AB är ett snabbväxande familjeföretag som designar, producerar, säljer och marknadsför unika outdoor produkter som fungerar lika bra i storstaden som i vildmarken. Oavsett om det handlar om att göra eld eller äta medhavd mat, har deras produkter blivit populära över hela världen hos både urbana äventyrare och hängivna friluftssjälar.
Vi söker nu en person till deras lager för att vikariera för ordinarie personal i 9 månader med chans till förlängning.

Efter en upplärningsperiod förväntas du kunna ta såväl helhets- som delansvar för den operativa driften av deras lager i Malmö. Till lagret i Malmö kommer färdiga produkter från deras egna fabrik och legoleverantörer. Från deras lager i Malmö skickas produkterna till distributörer och butiker i hela världen. Du ansvarar med stöd av inköpsfunktionen för dessa uppgifter. Du har truckkörkort och de ser gärna att du har vana av TA-system. De arbetar i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och det är ett stort plus om du har erfarenhet av detta system. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:

- Hantering av ankommande gods; uppackning, kvalitetskontroll och placering av gods
- Hantering av avgående gods; plock, pack, märkning och färdigställande och skeppning
- Kontakt med transportföretag (bokning och offertförfrågningar)
- Specialorder till kunder och till utställningar
- Nära samarbete internt med Orderfunktionen och Inköp angående behovsplacering
- Administrativa uppgifter såsom hantering av plocklistor, orderbekräftelser, in/utrapportering i system, specialdokument för olika länder
- Plocka undan och renhållning av lagerytor

Arbetstider är 07:00-16:00 med viss möjlighet till flex.

Du blir anställd hos Studentconsulting och uthyrd till Light My Fire Sweden AB. Light My Fire har sitt kontor och lager på Västkustvägen 7 i Malmö.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på högskola, universitet eller Komvux och vill ha ett roligt sommarjobb och extrajobb under terminerna.

- Du ska vara självgående och ansvarstagande
- Ha truckkort
- Vara noggrann och strukturerad
- Ha ett stort engagemang för det du gör.

Sökord: lagerarbetare, lager, truckförare, order, arbetare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49426

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till