Jobbet Självgående redovisningsekonom till bolag i Solna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Självgående redovisningsekonom till bolag i Solna publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

 Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi nu en senior redovisningsekonom, kunden är verksam inom finansiella instrument och är en del av en större koncern. Du kommer sitta i ett ekonomiteam och rapportera till teamleadern för redovisningsenheten.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Kontoavstämningar
  • Löpande redovisning
  • Reskontra
  • Fakturering
  • Månadsbokslut

Vi ser att du har erfarenhet av att hantera stora flöden och ett högt tempo. Vi tror även att du tidigare har jobbat med Visma Business och det är även meriterande om du tidigare har använt Visma DCE.

Vem är du?

I rollen som redovisningsekonom söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en bred redovisningsroll alternativt arbetat som bolagsekonom.

Vi tror att du har någon form utav ekonomisk utbildning och ett par års erfarenhet inom yrket.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är strukturerad, noggrann, driven och lösningsorienterad. Du tycker om att arbeta självständigt och tillsammans med andra kollegor. Vi tror att du har god samarbetsförmåga samt är engagerad och sprider bra stämning i gruppen. Du har en positiv inställning till utmaningar och att du ser dig själv som en arbetsmyra.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med omgående start och har ett beräknat slutdatum den 28/2-21, men med chans till förlängning.

Under konsultperioder kommer du vara anställd genom Jurek rekrytering och bemanning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.


Referens

75C77F7C1C8740079BF414EB694BEA74

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till