Jobbet Självgående Marknadsassistent sökes till Dematek i Segeltorp! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Självgående Marknadsassistent sökes till Dematek i Segeltorp! publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en strukturerad och positiv person? Har du ett brinnande intresse för marknadsföring och är redo för nya utmaningar? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Dematek är Sveriges ledande företag inom lyftredskap och lyftanordningar för svensk industri och har erbjudit lösningar för trygga lyft sedan 1919. På Dematek arbetar idag totalt 160 personer över hela landet, med huvudkontoret i Segeltorp strax söder om Stockholm. Personalen består av landets mest kunniga inom lyftanordningar och bland kunderna återfinns många av Sveriges största industriföretag.

Dematek ökar nu sina insatser inom marknadsföring, för att ytterligare kunna stärka sin position på marknaden. Man söker därför en Marknadsassistent som ska bidra till att öka takten i det arbetet.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer innebära att driva aktiviteter och projekt inom marknadsföring och PR. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av följande:
•Genomförande av aktiviteter vilka beskrivs i marknadsplanen så som
oKundtidning/nyhetsbrev
oAnnonsering
oMässor
oUtskick / direktreklam
oTrycksaker så som broschyrer och DR-Utskick

•Projektledning av kampanjer och andra projekt inom marknadsföring och i samarbete med andra avdelningar inom företaget
•Samarbete med leverantörer inom marknadsföring, tex frilansare, annonsplatser, byråer
•Utveckling och uppdatering av hemsida
•Hantering av pressreleaser
•Framtagning av presentreklam
•Att extern och intern grafisk profil implementeras och efterlevs
•Inköp av produkter och tjänster relaterade till ovan nämnda arbetsuppgifter
•Arbeta med målgrupper för aktiv säljbearbetning
•Samt övrigt förekommande uppgifter på avdelningen

I rollen kommer du att hantera många kontaktytor med externa kunder och leverantörer samt internt med försäljningschef, säljare och servicegruppchefer. Tjänsten är på heltid under kontorstider måndag- fredag. En del säljträffar samt tjänsteresor kan förekomma i rollen som kräver övernattningar.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar på Demateks huvudkontor i Segeltorp söder om Stockholm. Tjänsten inleds med en provanställning där du är anställd via oss på StudentConsulting och för rätt person finns goda möjligheter för övertag till kund efter 6 månader. Tjänsten förväntas starta så snart vi funnit rätt kandidat.

Har du ytterligare funderingar kring rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin, på [ Email address blocked ] - Click here to apply to Självgående Marknadsassistent sökes till Dematek i Segeltorp!.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning. Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom marknadsföring men det viktigaste är att du är nyfiken, hungrig och att du har lätt för att lära nytt.
Du är strukturerad och kan hålla många bollar i luften samtidigt.
Du är utåtriktad och social och arbetar gärna tillsammans med andra i team.
Du är kreativ och kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift.
Som person är du mycket självständig och vågar ta initiativ i ditt arbete. Du kommer in med mycket positivitet inom teamet och har en hög arbetsmoral.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: PR, Content, Marknadsföring, Marknadskoordinator, Marknadsassistent

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55109

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till