Jobbet SJÄLVGÅENDE EKONOMIASSISTENTER SÖKES FÖR KOMMANDE UPPDRAG! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

SJÄLVGÅENDE EKONOMIASSISTENTER SÖKES FÖR KOMMANDE UPPDRAG! publicerad av Resultat AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet av att arbeta som Ekonomiassistent och vill fortsätta utvecklas i din roll? Då kan vi skapa nya möjligheter för dig!

Om företaget
Om företaget Vi söker just nu ekonomiassistenter till kunder i Göteborg. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragen kan variera i längd från några månader och uppåt. Uppdragen kan vara såväl på heltid som deltid.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kan bland annat innefatta: - Kundreskontra - Leverantörsreskontra - Löpande bokföring - Avstämningar - Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning

Din profil
Som person är du ansvarstagande och arbetar strukturerat för att nå målen i ditt arbete. I det dagliga arbetet är du noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare tycker du om att arbeta med siffror och har ett sinne för problemlösning. Du har en god datavana och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem. Det är även meriterande om du har arbetat som ekonomiassistent tidigare eller har minst gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande.

Framgångsfaktorer
- God datorvana - Relevant gymnasieutbildning eller högskole- eller universitetsutbildning - Erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem är meriterande - Meritande med arbetserfarenhet som ekonomiassistent

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående eller enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid eller deltid PLACERING: Göteborg LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Ebba Jensen, 073 – 039 44 00 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-11-08 Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Referens

7729

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till