Jobbet SJÄLVGÅENDE REDOVISNINGSEKONOMER SÖKES FÖR KOMMANDE UPPDRAG! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

SJÄLVGÅENDE REDOVISNINGSEKONOMER SÖKES FÖR KOMMANDE UPPDRAG! publicerad av Resultat AB

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet av redovisning och vill fortsätta utvecklas i din roll? Då kan vi skapa nya möjligheter för dig!

Om företaget
Vi söker just nu redovisningsekonomer till kunder i Göteborg. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragen kan variera i längd från några månader och uppåt. Uppdragen kan vara såväl på heltid som deltid.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kan bland annat innefatta: - Löpande bokföring och avstämningar - Kund- och leverantörsreskontra samt fakturering - Månad- och årsbokslut - Årsredovisning - Moms- och skattredovisning - Analys gällande lön och pension - Effektivisering och processförbättring

Din profil
Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning samt praktisk erfarenhet av redovisningsarbete där du känner dig trygg i din roll. Som person är du strukturerad och noggrann. Det krävs att du har god datorvana och arbetar självständigt. Vidare har du ett driv, gillar att ta dig an nya utmaningar och sätta dig in i nya uppgifter.

Framgångsfaktorer
- Relevant högskole- eller universitetsutbildning - Mycket goda kunskaper i Excel - Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående eller enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid eller deltid PLACERING: Göteborg LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Ebba Jensen, 073-039 44 00 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-09-25 Tjänsten är en hyra där du kommer att bli anställd av oss på Resultat och uthyrd till kund. Låter detta som något för dig? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Jensen, 073-039 44 00.

Referens

7856

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till