SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sitecontroller till globalt bolag jobb i Sigtuna på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sitecontroller till globalt bolag på Poolia

Sitecontroller till globalt bolag

Poolia Sigtuna, Stockholms län Heltid

Till Sherwin -Williams, som är globalt ledande bolag inom färgbranschen, söker vi nu en Sitecontroller.

Har du ett brinnande intresse för siffror och produktionsverksamhet så kan detta vara något för dig! Vi erbjuder dig ett varierande och utmanande arbete i rollen som Sitecontroller i en dynamisk internationell koncern. Hos oss får du bidra och samtidigt utvecklas, och du blir en viktig del i vår spännande utveckling. Du ingår i produktionsanläggningen i Märsta och rapporterar till Site Manager lokalt.


Om tjänsten
I denna roll kommer du att arbeta nära produktionen och vara en del i ledningsgruppen, och därigenom vara med och påverka den ekonomiska utvecklingen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Din arbetsdag som Sitecontroller innebär att du har ansvar för rapporteringen av verksamheten lokalt. Du arbetar nära Site Manager med finansiell, analytisk och administrativt arbete genom att beräkna, rapportera, analysera och bevaka marginaler samt ansvara för att driva budget- och forecast processer. I tjänsten ingår daglig uppföljning och analys av mål. Du gör relevanta analyser och rekommendationer för att möjliggöra effektivt beslutsarbete i produktionen och dess tillhörande områden. I rollen ingår att ge analytiskt stöd för kostnadsbesparingsprojekt; inklusive Lean -projekt, Six Sigma, Capital Projects, Kaizen Events och 5S -projekt. Att granska, stödja och följa upp kapitalprojekt ingår även i rollen. Förutom nära samarbete med den lokala verksamheten, har du även internationella kontakter med regionens och moderbolagets ekonomifunktion i Italien. Resor till produktionsanläggningen i Bellö utanför Eksjö ingår i tjänsten.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyexad eller med ett par års erfarenhet av liknande roll och som nu vill ta nästa kliv i din karriär. Du har en ekonomisk utbildning på högskolenivå. Erfarenhet av controllerarbete i tillverkande industri med internationella inslag är meriterande. Goda Excel kunskaper och erfarenhet av att arbeta i affärssystem är en förutsättning. Erfarenhet av BI-verktyg inklusive Business Objects, OBIEE eller MicroStrategy är meriterande.

Vidare ingår mycket samarbete och kontakter, vilket ställer krav på god förmåga att kommunicera och förklara på ett pedagogiskt sätt, på både svenska och engelska. Du har en analytisk förmåga och kan både se helheten och detaljer. Som person har du ett stort driv och du får saker att hända.

Om verksamheten
Sherwin-Williams grundades i USA 1866 och är idag ett globalt ledande företag inom färgbranschen med egen tillverkning, utveckling och försäljning. Globalt är vi över 61 000 medarbetare och verkar i 120 länder på 6 kontinenter. 2010 förvärvades tidigare Becker Acroma som sedan dess ingår i Sherwin-Williams koncernen.

I Sverige är vi fördelade på fyra orter med tillverkning i Märsta och Bellö, centrallager i Nässjö samt med en helägd återförsäljare i Vaggeryd.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 63806