Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vill du arbeta som servicetekniker och driva ett team framåt? jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vill du arbeta som servicetekniker och driva ett team framåt? på Uniflex

Vill du arbeta som servicetekniker och driva ett team framåt?

Uniflex Jönköping Heltid
Jobbeskrivning
Just nu söker vi en servicetekniker med ledaregenskaper till vår kund Knapp i Jönköping. Tjänsten är på heltid med placering på ett av våra lager i Jönköping (Torsvik). Du leder och ingår i ett team om fem personer och rapporterar till residentansvarige för Norden. Tjänsten är på dagtid men det är viktigt att du har en privat situation som möjliggör flexibilitet avseende arbetstid eftersom tjänsten då och då ställer krav på arbete utanför normal kontorstid (t.ex. i samband med planerat underhållsarbete). Arbetstiderna är belagda söndag - torsdag mellan kl 06.00-15.00 men kan variera något som skrivet ovan. Som KNAPPs Siteansvariga service- och underhållstekniker hos vår kund tillhandahåller du service, support, underhåll och rapportering. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår att: •Utföra och leda löpande underhållsarbete •Planera förebyggande underhåll •Löpande arbeta med ständiga förbättringar inom prioriterade områden •Delta i arbete kring budget och kundavtal •Ansvara för installationsprojekt •Delta i arbete kring hälsa, miljö och säkerhet •Fungera som kontaktperson och ansvarig gentemot KNAPPs huvudkontor

Personliga egenskaper
Du har gymnasiekompetens och arbetslivserfarenhet inom något av områdena mekanik, elektronik och/eller automation. Har du dessutom erfarenhet av automatiserade logistik- och lagerlösningar eller processindustrin är det meriterande liksom inslag av administration/rapportering. Du behärskar MS Office väl samt talar och skriver både svenska och engelska utan svårighet. Körkort (B) är ett krav. Som person är du både lagspelare, flexibel och självgående. Vidare är du engagerad, effektiv och har en utpräglad problemlösningsförmåga. Du agerar som ambassadör för verksamheten och förstår vikten av att bygga och underhålla goda relationer med kunder, kollegor och chefer. I denna roll får du chansen att utvecklas och leda ditt team framåt! Välkommen att söka!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56349