Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Site Manager - Shelfless by Bring jobb i Stockholm på Divisjon E-Handel og logistikk

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Site Manager - Shelfless by Bring på Divisjon E-Handel og logistikk

Site Manager - Shelfless by Bring

Divisjon E-Handel og logistikk Stockholm län, Stockholms län Heltid

Vi på Bring utgör tillsammans med vårt moderbolag Posten Norge ett av Nordens största logistikbolag med drygt 14 000 anställda. Runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland har vi ett nätverk av terminaler som binder ihop vår verksamhet och ger oss kapacitet att nå våra kunder där de befinner sig. Vi gör nu en ny storsatsning inom vår 3PL-verksamhet (Shelfless Nordic) med ett nytt toppmodernt fulfillment-center för E-handelskunder i norra Stockholm. En hög grad av automation kombinerat med den senaste teknologin och ”best practice” inom flera områden kommer göra denna nya site till Brings flaggskepp på 3PL-marknaden. För denna utmaning söker vi nu en Site Manager med ansvar för hela verksamheten. Är det du?

I rollen som Site Manager har du ägarskapet över framdriften, utvecklingen och resultatet för vårt E-fulfillmentlager. Det innebär att du ansvarar för produktionen av de tjänster som Brings kommersiella enheter säljer in till kunderna i regionen. Byggnaden vari verksamheten skall bedrivas utgörs av 18 000 kvm där vi varje dag kommer att producera tusentals B2C-paket för ett tiotal olika kunder. I tjänsten ingår att utveckla såväl det organisatoriska som det dagligt operationella, vilket innebär att driva både strukturella utvecklingsprojekt likväl som att optimera processer, ledtider och arbetsmetodik. Siten har flera E-handelskunder knutna till sig vilket också medför att kunddialogen är av yttersta vikt. Inom koncernen präglas all produktion av LEAN-metodiken, vilket du också kommer vara med att vidareutveckla.

Fullt utbyggt kommer detta uppdrag medföra det yttersta personalansvaret för ca 150 medarbetare. Till din hjälp har du givetvis direktrapporterande arbetsledare och även teamledare som hjälper till med den dagliga driften. Då siten är under uppbyggnad finns för rätt person stora möjligheter att vara med och forma den totala organisationen på siten. Du Rapporterar till Head of Operations för Shelfless Nordic.

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Resultat-, budget- och personalansvar för verksamheten på site Norra Stockholm
 • Leda organisationen genom projekt och aktiviteter som resulterar i att uppnå bestående förbättringar. Förankra mål, nå uppsatta KPI:er och strategier för att utveckla organisation och medarbetare.
 • Säkerställa en kvalitativ och kostnadseffektiv bemanningsplanering.
 • Ansvara för och säkerställa god HMS (hälsa, miljö och säkerhet) på siten.
 • Etablera och utveckla effektiva produktionsprocesser i samråd med andra parter i värdekedjan. Identifiera och aktivt bidra i långsiktiga utvecklingsinitiativ för Bring.
 • Säkerställ att dagliga deadlines avseende volym och avgångstider hålls
 • Våra kunder säljer varor B2C och ansvaret för slutkundens kundupplevelse ingår i detta ansvar. Denna kunduppfyllelse beskrivs genom SLA och är av yttersta vikt gentemot Brings kunder.
 • Analysera trender vad gäller exempelvis kostnad och kvalitet i samband med månadsavslut och generera åtgärdsplaner till förbättring.
 • Kontinuerligt utvärdera och utveckla verksamhetens uppföljningsmodell
 • Följa upp och säkra att våra underleverantörer kontinuerligt kontrolleras vad gäller leveranskvalitet, produktivitet och eventuella klagomål.
 • Sitens höga grad av automation kräver stor uppföljning på hur maskiner och deras underleverantörer presterar utifrån överenskomna kapaciteter.

Är du rätt person?

För att vara framgångsrik i tjänsten som Site Manager tror vi att du har:

 • Minst 3–5 års ledarerfarenhet från logistikbranschen, gärna inom E-handel och/eller FMCG-segmentet.
 • Erfarenhet av förändringsledning och kan uppvisa goda resultat inom detta.
 • Förståelse och intresse för automation inom logistikbranschen och hur denna bidrar till att nå våra mål.
 • Stor kunskap och erfarenhet av kontinuerlig förbättringsmetodik, ex. LEAN
 • God IT-vana, i synnerhet inom MS-Office
 • Behärskar svenska och engelska, i skrift och tal, på flytande nivå.
 • Universitet- eller högskoleutbildning inom ekonomi/logistik anses meriterande.

Minst lika viktigt som dina formella kvalifikationer är dina personliga egenskaper.

För att bli framgångsrik som Site Manager är ditt goda och visuella ledarskap helt avgörande. Det krävs ett brinnande engagemang för organisations- och medarbetarutveckling för att lyckas leda, motivera och entusiasmera verksamheten i rätt riktning. Tjänsten som Site Manager präglas av många interna och externa kontaktytor, varpå din samarbetsförmåga och din sociala kompetens kommer vara avgörande.

Terminalytan är att betrakta som en produktionslinje med tillhörande risker, därför behöver ditt ledarskap även utstråla trygghet och tydlighet, där HMS alltid står högst upp på agendan. Vi opererar i en bransch vars tjänster förvisso är högt efterfrågade, men den är likväl att betrakta som hårt konkurrensutsatt med ständig jakt på större marginaler. Din förmåga att vara mål- och resultatinriktad med ett stort lönsamhetsfokus blir därför viktigt för verksamhetsområdets framgång.

Dina handlingar präglas av proaktivitet och en förmåga att se det stora i det lilla. Med din starka analytiska förmåga är du van att lösa både alldagliga och större utmaningar. Sist men absolut inte minst vill vi att du ska kunna känna igen dig i våra värderingar: Att ta ansvar, Att spela för laget och Att vilja mer. 

Omfattning och placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) som inleds med 6 månaders provanställning. Du är placerad i Norra Stockholm. Under normala omständigheter kan resor förekomma.

Rekryteringsprocessen

I din ansökan vill vi att du inkluderar ett CV och ett personligt brev som beskriver varför du är rätt person för tjänsten. Tester på logisk och numerisk kapacitet, i kombination med personlighetsformulär, kommer brukas i denna rekrytering. Vi förbehåller oss rätten att genomföra bakgrundskontroller på slutkandidater. Bring har fokus på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut. Vi uppmanar därför alla kvalificerade personer att ansöka

Sista ansökningsdag är den 8:e augusti 2021. Ansökningarna behandlas dock löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Ansökan och frågor

Om du har några frågor eller funderingar kring tjänstens karaktär är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Joakim Eskilsson, via [ Link removed ] .  

Om du har frågor kopplade till rekryteringsprocessen kan du vända dig till Jakob Ingemansson, HR-Chef inom Rekrytering och Projekt, via [ Link removed ] .

Vi vill att vår arbetsplats ska vara en spegling av samhället i stort. Därför uppmanar vi alla kvalificerade kandidater till att söka tjänsten. Sista ansökningsdag för denna tjänst är den 8:e Augusti 2021.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Site Manager - Shelfless by Bring
Divisjon E-Handel og logistikk Stockholm län Heltid
Business Controller - Shelfless by Bring
Divisjon E-Handel og logistikk Stockholm Heltidsanställd
Leveransprojektledare
Tech Talents Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 145826