Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Site Controller till internationellt företag jobb i Sigtuna på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Site Controller till internationellt företag på Poolia

Site Controller till internationellt företag

Poolia Sigtuna, Stockholms län Heltid

Till ett globalt ledande bolag söker vi nu en Site Controller.

Har du ett brinnande intresse för siffror och produktionsverksamhet så kan detta vara något för dig! Vi erbjuder dig ett varierande och utmanande arbete i rollen som Site Controller i en dynamisk internationell koncern. Hos oss får du bidra och samtidigt utvecklas, och du blir en viktig del i vår spännande utveckling. Du ingår i produktionsanläggningen i Märsta och rapporterar till Site Manager lokalt. Det finns även en produktionsanläggning i Bellö som även ingår i denna roll.

Om tjänsten
I denna roll kommer du att arbeta nära produktionen och vara en del i ledningsgruppen, och därigenom vara med och påverka den ekonomiska utvecklingen.

Denna rekrytering sker i samarbete med Poolia Finance. Ansökning sker via www.poolia.se För frågor om bolaget och rollen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carin Wall, [ Email address blocked ] eller Fivi Holmgren, [ Email address blocked ]

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Din arbetsdag som Site Controller innebär att du har ansvar för rapporteringen av verksamheten lokalt. Du arbetar nära Site Manager med finansiell, analytisk och administrativt arbete genom att beräkna, rapportera, analysera och bevaka marginaler samt ansvara för att driva budget- och forecast processer. I tjänsten ingår daglig uppföljning och analys av mål. Du gör relevanta analyser och rekommendationer för att möjliggöra effektivt beslutsarbete i produktionen och dess tillhörande områden. I rollen ingår att ge analytiskt stöd för kostnadsbesparingsprojekt; inklusive Lean -projekt, Six Sigma, Capital Projects, Kaizen Events och 5S -projekt. Att granska, stödja och följa upp kapitalprojekt ingår även i rollen. Förutom nära samarbete med den lokala verksamheten, har du även internationella kontakter med regionens och moderbolagets ekonomifunktion i Italien.

Vem är du?
Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande roll och som nu vill ta nästa kliv i din karriär. Du har en ekonomisk utbildning på högskolenivå och vi ser gärna att du har erfarenhet av produktionscontrolling liksom erfarenhet av arbete i tillverkande industri med internationella inslag. Goda Excel kunskaper och erfarenhet av att arbeta i affärssystem är en förutsättning. Erfarenhet av BI-verktyg inklusive Business Objects, OBIEE eller MicroStrategy är meriterande.

Vidare ingår mycket samarbete och kontakter, vilket ställer krav på god förmåga att kommunicera och förklara på ett pedagogiskt sätt, på både svenska och engelska. Du har en analytisk förmåga och kan både se helheten och detaljer. Som person har du ett stort driv och du får saker att hända.

Om verksamheten
Vår uppdrgsgivare finns i 120 länder och är en globalt ledande aktör som bedriver tillverkning, distribution och försäljning.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60837