Jobbet Sigma söker Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system till Jönköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sigma söker Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system till Jönköping! publicerad av Montico

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Kundföretaget
Sigma Technology har röstats fram av sina medarbetare som den 5:e populäraste av Sveriges bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. Vi är en global leverantör av tekniktjänster inom inbyggda system, mjukvarudesign, produktinformation och offshore-utveckling. Bland våra kunder finns de ledande aktörerna inom fordon, telecom, försvar och industri. Som anställd på Sigma Technology kommer du att erbjudas intressanta uppdrag som är stimulerande och utvecklar dig både som ingenjör och person. Sigma Technology Mid AB är ett bolag med fokus på inbyggda system och digitalisering. Vår ambition är att alltid leverera med högsta kvalitet.

Din profil
Du är utbildad inom relevant område. Vi söker både juniora och seniora mjukvaruutvecklare med erfarenhet av följande: - C/C++ - Rhapsody C - MATLAB/Simulink - Linux/uClinux Övriga krav: - Flytande svenska i tal och skrift - B-körkort. Meriterande: - Python - Java - MATLAB/Simulink Sigma Technology söker dig som är intresserad av att utvecklas tillsammans med oss såväl individuellt som professionellt. Vår breda kundbas gör att du kan räkna med spännande utmaningar och vi arbetar aktivt med att erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag. Vi diskuterar gemensamt fram vilket av våra uppdrag som passar just dig och din profil bäst. Som person ser vi att du är tekniskt intresserad och gillar att arbeta med hela kedjan inom utveckling. Du är drivande och mån om att utveckla dina arbetsuppgifter såväl dig själv som dina kollegor. Du är lyhörd för verksamhetens behov och tycker det är roligt att arbeta i en konsultroll. Vi har ett stort behov av duktiga mjukvaruutvecklare inom inbyggda system och söker nu dig som är intresserad av nya utmaningar inom området. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Montico HR Partner. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bryar Sarkan, 036-173332 alternativt bryar.sarkan@montico.se.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 31 januari, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Referens

5212

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till