Jobbet Siemens söker taktisk inköpare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Siemens söker taktisk inköpare publicerad av Skill

Heltidsanställd
Finspång

Arbetsbeskrivning


Har du tidigare erfarenhet av förhandling och avtalsskrivning? I rollen som taktisk inköpare på Siemens erbjuds du en spännande roll med många kontakter både inom företaget och med externa leverantörer. Läs mer om jobbet nedan och ansök redan idag!

Om företaget
Siemens är ett av världens största företag inom energi, teknik och hälsovård. Koncernen har fler än 475 000 medarbetare i över 190 länder. Omsättningen överstiger 87 miljarder euro per år. Siemens svenska del omsatte senaste affärsåret cirka 14 miljarder kronor och består av ca 4 700 medarbetare. Verksamheten i Finspång med ca 2700 anställda ansvarar för utveckling, konstruktion, tillverkning, försäljning och service av gas- och ångturbiner, kompletta kraftverk och kompressoranläggningar. Omsättningen uppgår till ca 6 miljarder kronor per år. För mer information se www.siemens.se/sit.

Dina arbetsuppgifter

• Självständigt förhandla avtal och offerter inom givet inköpsområde
• Ansvara för beställningar och leveranser
• Arbeta aktivt med problemlösning på både kort och lång sikt
• Identifiera och kommunicera avvikelser i leveranskedjan
• Arbeta löpande med förbättringsarbete

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av förhandling och avtalsskrivning. Du har utbildning inom inköp, logistik eller liknande område. Då rollen som taktisk inköpare innebär mycket kontakt med personer internt på Siemens och med leverantörer i andra länder krävs det att du är bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av affärssystemet SAP är det en fördel men inget krav. Du är en utåtriktad person som har lätt för att ta kontakt och samarbeta med dina kollegor och leverantörer. Vid avvikelser tar du tag i detta direkt och hanterar problem på ett strukturerat sätt. Du ser förbättringsarbete som en självklar del av arbetet och bidrar aktivt till att förbättra arbetsprocesser och rutiner.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan nu via skill.se! Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på 011-199469 eller christian.andersson-gran@skill.se Välkommen med din ansökan!

Referens

3903

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till