Jobbet Siemens söker styrsystemkonstruktör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Siemens söker styrsystemkonstruktör publicerad av Skill

Heltidsanställd
Finspång
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Till teamet som ansvarar för leverans av styrsystem i uppgraderingsprojekt för sina gasturbiner behöver Siemens stärka upp med en styrsystemkonstruktör. Om du har arbetserfarenhet inom styrsystemområdet och är redo för nästa steg så kan detta vara tjänsten för dig! Hos Siemens blir du en del av ett globalt företag som är värdsledande inom sitt område och här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Avdelningen arbetar med hela Siemens flotta av gasturbin- och ångturbinmodeller och man utför moderniserings- och uppgraderingsprojekt av hela eller delar av maskinernas styrsystem. De system som avdelningen levererar är SIMATIC PCS7, SPPA-T3000 och en viss del ABB-system. I rollen som styrsystemkonstruktör blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter styrsystemkonstruktion och provning av styrsystem.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten och lyckas i rollen som styrsystemkonstruktör krävs att du: - har en teknisk eftergymnasial utbildning - har erfarenhet av arbete med styrsystem, gärna av SIMATIC PCS7 eller T3000 men detta är inget krav - behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift Vi tror även att du har ett naturligt intresse för problemlösning och att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Då tjänsten innebär mycket kontakt med olika parter söker vi dig som har lätt för att samarbeta.

Ansökningsförfarande
Urval sker löpande så skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Amanda Ljungholm på amanda.ljungholm@skill.se alternativt 011-199470. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3770

Liknande jobb

Programmerare till IT-konsultbolag! Norrköping Framtiden
Servicekoordinator med högt driv! Linköping Framtiden
Projektcontroller Linköping Randstad AB
Junior systemutvecklare sökes Örebro Framtiden
Lärare till Sörbyskolan Örebro Örebro Kommun
Boendestödjare till RGD/RGH Örebro Örebro Kommun
Företagssjukgymnast Nyköping Feelgood Företagshälsovård AB
Lärare till Vivallaskolan F-3 Örebro Örebro Kommun
Företagsläkare Nyköping Feelgood Företagshälsovård AB
Låstekniker till Certego sökes! Nyköping Framtiden
Incident manager till IT-företag Linköping Dfind IT

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till