Jobbet Siemens söker strukturerad dokumentadministratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Siemens söker strukturerad dokumentadministratör publicerad av Skill

Heltidsanställd
Finspång
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du jobba med att leda och strukturera ett team? Har du dessutom erfarenhet av projektledning och är en duktig administratör? Då ska du söka till Siemens!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för att kunddokumentationen levereras enligt de krav som finns avseende tidplan, struktur, innehåll, media, format, språk och kostnad. Du jobbar i ett projektteam och står som ansvarig för de dokumentationsfrågor som uppstår i teamet. Du har som uppgift att leda och informera det interna teamet som består av document controller, techical writer samt documentation support. Du är också delaktig i att leda process- och utvecklingsuppdrag inom avdelningen.

Din profil
Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av projektledning/delprojektledning. Det är mycket meriterande om du har jobbat med någon typ av document managing tidigare. Då du har ett relativt stort ansvar över gruppen tror vi att du är driven och har lätt för att fatta beslut. Du drivs av komplexa projekt med ett högt tempo. Vi tror också att du;
• Är kundorienterad / kommunikativ 
• Är en problemlösare med positivt mindset 
• Har goda språkkunskaper i engelska. 
• Har tidigare kunskap i dokumenthantering och/eller IT verktyg.  Mycket goda datakunskaper, enklare programmering i excel är meriterande. Heltid med möjlighet till flex.Rekrytering sker löpande. Lön efter överenskommelse.

Ansökningsförfarande
Tror du att du är rätt person för tjänsten? Sök idag på www.skill.se. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Amanda Ljungholm på 011-199470 alternativt amanda.ljungholm@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3769

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till