Jobbet Siemens söker serviceinriktad medarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Siemens söker serviceinriktad medarbetare publicerad av Skill

Heltid
Finspång
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Siemens printshop framställer och hanterar information i fysiska och digitala format. Nu söker vi en person som kan ta hand om kunderna och deras beställningar på bästa sätt. Är du rätt person för jobbet? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att sammanställa och leverera informationsprodukter till interna och externa kunder i olika orderprojekt. Du kommer huvudsakligen arbeta i Siemens printshop med bland annat följande arbetsuppgifter: - Utskrift, kopiering och scanning av ritningar och bildkort - Laminering och spiralbindning av böcker - Övriga administrativa uppgifter För denna tjänst blir du anställd hos oss på Skill och jobbar som konsult på Siemens.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en gymnasieutbildning. Vi söker dig som har god datorvana och behärskar Office och Adobe Acrobat. Vidare krävs att du kan föra dig väl i både svenska och engelska i tal och skrift. Arbetserfarenhet inom liknande område är en fördel men inget krav. Som person är du serviceinriktad, noggrann och tålmodig. Du trivs med självständigt arbete och har lätt för att ta egna initiativ.

Ansökningsförfarande
Urval sker löpande så skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt, dock senast 25 maj 2018. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på 011-199469 eller christian.andersson-gran@skill.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3433

Liknande jobb

Projektledare inom Inköp Finspång Unik Resurs
Innesäljare inom reservdelar Finspång Unik Resurs
Taktisk Inköpare sökes omgående Linköping Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kundtjänst - Finspång).
Du kan avregistrera dig när som helst.