Jobbet Siemens söker junior ingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Siemens söker junior ingenjör publicerad av Skill

Heltidsanställd
Finspång
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du en nyexad högskole- eller civilingenjör och redo för ditt första kliv ut på arbetsmarknaden? Vill du att ditt första arbete ska vara på ett högteknologisk och innovativt företag i en dynamisk och internationell miljö? Till Siemens Industrial Turbomachinery Finspång söker vi en ingenjör som ansvarar för att diagnostisera driftdata från turbiner runt om i hela världen.

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Som ingenjör den aktuella avdelningen på Siemens analyserar du dagligen driftdata från våra turbiner runt om i världen och arbetar proaktivt för att förhindra stillestånd på maskinerna. Om något avvikande upptäcks skickas en notifiering till kund med problembeskrivning, trolig orsak och rekommendation på åtgärd. Var tredje månad skickas sedan en sammanfattande rapport ut till kund, där de får information om hur deras maskin kört under perioden och en uppföljning av eventuella problem som uppstått.

Din profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör i maskinteknik. Som person är du driven och intresserad av att utveckla dig själv och produkten du levererar. Det är viktigt att du har en positiv inställning och visar stort engagemang inför de uppgifter du får. Samarbetsförmåga är av betydande vikt eftersom arbetet i stor utsträckning handlar om att samla in information från olika källor och föra en tät dialog med övriga medarbetare som är involverade i processen. Samtliga rapporter skrivs på engelska, att behärska det engelska språket väl är därför ett krav.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag via Skills hemsida www.skill.se. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Amanda Ljungholm, amanda.ljungholm@skill.se, 011-199470 Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3665

Liknande jobb

Produktionstekniker Linköping SAAB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till