Jobbet Siemens söker delprojektledare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Siemens söker delprojektledare publicerad av Skill

Heltid
Finspång
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Ett spännande uppdrag där du med entusiasm, goda ledaregenskaper och främst teknisk kompetens driver dig själv och ditt team mot ett väl utfört uppdrag! Siemens erbjuder dig en dynamisk atmosfär där flexibilietet, teknisk kompetens och struktur är kritiska och utmanande faktorer du behöver koordinera för att framgångsrikt slutföra projektet som du tilldelats.

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
I det dagliga arbetet som delprojektledare är det ditt främsta ansvarsområde att ansvara för den mekaniska utrustningen i orderprojekten, vara projektets ansikte utåt både vad det gäller kunder och leverantörer. Det är du som är ytterst ansvarig för att tidsschemat i projektet efterföljs och det ligger även i den rollens ansvarsområdet att korrekt dokumentation utförs, materialbeställningar genomförs och följs upp. Du ansvarar för att informera och leda det interna projektteamet vad gäller dokumentationsfrågor och du kommer också vara den som driver process- och utvecklingsuppdrag inom avdelningen. Som delprojektledare innefattar jobbet mycket kontakt och samarbeten med andra avdelningar både internt och externt, händelsevis även en del kundkontakt.

Din profil
Till denna tjänst söker vi dig som är gymnasieingenjör med arbetslivserfarenhet eller högskoleingenjör/civilingenjör inom maskinteknik, energiteknik eller termodynamik. Du ska ha goda egenskaper i såväl svenska som engelska. Meriterande är om du har erfarenhet av document management-system. I den här rollen kommer du ha ett brett kontaktnät omkring dig vilket gör att du behöver vara både kundorienterad och kommunikativ. Du kommer att trivas i rollen om du är en problemlösare som gillar att arbeta i högt tempo, som är drivande och som har lätt för att ta beslut. Initialt kommer du att bli anställd hos oss på Skill och i framtiden finns mycket goda möjligheter för en anställning på Siemens

Ansökningsförfarande
Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag via Skills hemsida www.skill.se . Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren, fredrik.lofgren@skill.se eller 011-19 94 73 Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3516

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till